Windows Phone 9: Όχι πριν το δεύτερο εξάμηνο του 2015

26 Μαΐου 2014

Η αναμονή για την διάθεση των Windows Phone 8.1 δεν τελείωσε, καθώς οι απλοί χρήστες πέρα της κοινότητας των προγραμματιστών δεν έχουν λάβει το σχετικό update στις συσκευές τους, περιμένουν τον μήνα Ιούνιο για να δοκιμάσουν την νέα έκδοση στα
τηλέφωνά τους. Παρ' όλα αυτά διαρρέει έγγραφο που αποκαλύπτει τα ακριβή σχέδια της Microsoft για το 2015 όσον αφορά την πλατφόρμα των WP. Τι προβλέπεται στον νέο «χάρτη» που έχει διαμορφώσει η εταιρία για το επόμενο έτος; Σχεδιάζει λοιπόν την κυκλοφορία των Windows Phone 9 στην τελική τους μορφής εντός του 2ου ή 3ου τριμήνου του 2015 και την ίδια περίοδο θα παρουσιαστούν και τα Windows 9 για desktop. 

Εάν η παραπάνω πληροφορία είναι αληθή, τότε η Microsoft αποδεικνύεται πως κινείται με σταθερή ταχύτητα, μια και για την ανάπτυξη και ολοκλήρωση των Windows Phone 8.1 χρειάστηκαν 18 μήνες δουλειάς, ενώ σύμφωνα με το νέο έγγραφο, τα Windows Phone 9 για να φθάσουν από το πρωταρχικό στάδιο ανάπτυξης στην τελική τους μορφή, είναι έργο διάρκειας 18 μηνών.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία περί χαρακτηριστικών και πιθανών προσθηκών που προφανώς θα συμπεριληφθούν τόσο στα νέα Windows Phone 9 όσο και στα Windows 9, με την Microsoft να κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά της. 

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger