Οι... 169 θάνατοι της τέταρτης σεζόν του Game of Thrones σε ένα και μόνο video

21 Ιουνίου 2014

Η τέταρτη σεζόν του Game of Thrones ολοκληρώθηκε, με επεισόδια που, σε πολλές περιπτώσεις, έφεραν αγωνία και συγκλονιστικές εξελίξεις να εναλλάσσονται και να διεγείρουν τα συναισθήματα των θεατών. Και φυσικά, αίμα, πολύ αίμα, κάτι που δεν έχει
λείψει, σε καμία περίπτωση, από όσους έχουν εθιστεί στην παρακολούθηση του show που απασχολεί (ίσως όσο κανένα άλλο) το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Το παρακάτω video παίρνει έμπνευση από το νέο "λουτρό αίματος", αλλά και τους θανάτουςστον τέταρτο κύκλο του Game of Thrones (που δεν ήταν και λίγοι η αλήθεια) και τους παρουσιάζει όλους. 169 στο σύνολο φαίνεται πως ήταν και, αν θέλετε να τους δείτε όλους μαζί σε μία ιδιαίτερη "σύνθεση", μπορείτε να πατήσετε το play.
Αν, πάντως, δεν έχετε ολοκληρώσει την προβολή του κύκλου στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας, φανταζόμαστε ότι δε χρειάζεται να σας προειδοποιήσουμε ότι πρέπει να φύγετε από αυτή τη σελίδα τώρα, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Όχι έτσι;
Πάμε για το play...
Δείτε και εδώ για το video με τους θανάτους των τριών πρώτων σεζόν.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger