Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου αναμένεται η κυκλοφορία του iPhone 6!

26 Ιουνίου 2014

H Apple θα προσπαθήσει να λανσάρει το επερχόμενο iphone 6 των 4,7 ιντσών την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με νέα έκθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την κινεζική διαδικτυακή πύλη Tencent μέσω και πάλι της
ιστοσελίδας GforGames, επικαλούμενη εσωτερικές πηγές. Η είδηση έρχεται λίγο καιρό μετά τον γερμανικό πάροχο Deutsche Telecom όποίος ενήμερωνε τους συνδρομητές του για την ίδια ημερομηνία διάθεσης της συσκευής.

Η έκθεση σημειώνει επίσης πως η πρώτη έκδοση θα είναι στα 32GB, με τη δεύτερη στα 64GB και με κόστος 846 δολάρια (5.288 γουάν) και 1008 δολάρια (6.288 γουάν) αντίστοιχα. Γεγονός που υποδηλώνει πως η Apple μάλλον δεν θα διαθέσει την έκδοση των 16GB στην επερχόμενη συσκευή. Η τρέχουσα τιμή για το iPhone 5S 16GB στην Κίνα είναι στα 5.288 γουάν και η έκδοση των 32GB στα 6.088 γουάν.

Εάν τελικά το χρονοδιάγραμμα τηρηθεί τότε η Apple θα είναι συνεπής, σύμφωνα και με τις προηγούμενες κυκλοφορίες καθώς και για την ημέρα της εβδομάδας η οποία έχει καθιερωθεί (Παρασκευή). Σύμφωνα με την αναφορά του Bloomberg χθες, η Apple μπορεί να διαθέσει και την μεγαλύτερη έκδοση iPhone 6 των 5,5 ιντσών, ταυτόχρονα. Η μεγαλύτερη συσκευή αντιμετώπιζε προβλήματα μπαταρίας καθώς και προβλήματα στην οθόνη, αλλά φαίνεται πως τελικά έχουν ξεπεραστεί.

Εκτός της μεγαλύτερης οθόνης το επερχόμενο iPhone 6 αναμένεται να διαθέτει λεπτότερη σχεδίαση, πιο γρήγορο επεξεργαστή A8 κ.α. Το iPhone 6 αναμένεται επίσης να διαθέτει βελτιωμένη camera με τη μεγαλύτερη έκδοση των 5,5 ιντσών να χρησιμοποιεί τεχνολογία οπτικής σταθεροποιήσης, ενώ η μικρότερη έκδοση θα χρησιμοποιεί προηγμένη camera.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger