HTC: Δεσμεύεται για έγκαιρη αναβάθμιση των One (M7) και One (M8) σε Android L

26 Ιουνίου 2014

Πρώτη από όλους και με διαφορά λίγων μόνο ωρών έπειτα από την επίσημη αποκάλυψη του νέου Android L, η HTC δηλώνει ότι το HTC One (M8) και το περσινό HTC One (M7), θα αναβαθμιστούν 90 μέρες αφού πάρει στα χέρια της
την τελική έκδοση του λογισμικού από τη Google. Δεν αποτελεί έκπληξη πως το One (M8) θα λάβει τόσο γρήγορα την επόμενη έκδοση του περίφημου λειτουργικού Android, αφού μετρά ελάχιστους μήνες κυκλοφορίας στην αγορά, αλλά το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως η Ταϊβανέζικη εταιρία δεσμεύεται να φέρει το νέο Android L σε όποιον αγόρασε την ναυαρχίδα της το 2013.

Θα προηγηθεί μια περίοδο αξιολόγησης του νέου λογισμικού από την HTC πριν δούμε την νέα ενημέρωση να είναι έτοιμη προς λήψη στα δύο περιζήτητα τηλέφωνα της HTC και για αυτό δεν δίνεται ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε το Android L θα είναι πράγματι διαθέσιμο σε αυτά τα δύο μοντέλα One. Ωστόσο, είναι πολύ ευχάριστο ότι η HTC εγγυάται την έγκαιρη άφιξη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Android στα τελευταία της ισχυρά τηλέφωνα.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger