Έρχεται το 3D Smartphone από την Amazon στις 18 Ιουνίου;

05 Ιουνίου 2014

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, η Amazon ανακοίνωσε ότι στις 18 Ιουνίου θα παρουσιάσει τη νέα της συσκευή.
Η αναγγελία συνοδεύεται από το παρακάτω βίντεο το οποίο αυξάνει την προσμονή αφού σ' αυτό εμφανίζονται διάφοροι άνθρωποι οι οποίοι χειρίζονται τη συσκευή
(χωρίς εμείς να τη βλέπουμε), δηλώνοντας το θαυμασμό τους.

Πάντως σύμφωνα και με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, η επικείμενη συσκευή που θα παρουσιάσει η amazon αναμένεται να είναι το φημολογούμενο smartphone το οποίο όπως ξέρουμε έχει στα σκαριά η εταιρεία για αρκετό καιρό, έχοντας πιθανότατα από τις αρχές Μαίου μια πρώτη εικόνα για την εφωτερική του εμφάνιση.
Η καινοτομία που αναμένεται να φέρει το smartphone της amazon δεν βρίσκεται πάντως στην εξωτερική εμφάνιση αλλά στο γραφικό περιβάλλον το οποίο θα είναι τρισδιάστατο, επιτρέποντας στο χρήστη να χειριστεί το κινητό τηλέφωνο με το ένα χέρι. Παλαιότερες διαρροές κάνουν λόγο για παρουσία 6 συνολικά καμερών, με τις 4 από αυτές να ανιχνεύουν τη θέση του κεφαλιού του χρήστη γνωρίζοντας το που αυτός κοιτάει, ενεργοποιώντας το ασυνήθιστο αυτό περιβάλλον.

Υπομονή μέχρι τις 18 Ιουνίου όταν και ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos θα μας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφοροίες για το επόμενο μεγάλο στοίχημα της εταιρείας.

 Site: Amazon@Twitter via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger