Τι πρέπει να κάνεις αν θέλεις να πιάσεις δουλειά στην... Apple, τη Microsoft ή την Google

02 Ιουνίου 2014

Τι πρέπει να κάνεις για να πιάσεις δουλειά σε εταιρείες-κολοσσούς όπως η Apple, η Microsoftή η Google; Σύμφωνα με τo Wired, να έχεις πάει σε ένα... συγκεκριμένο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, όπως και πολλοί από τους... ήδη εργαζομένους σ' αυτές τις εταιρείες.

Το δημοφιλές περιοδικό και site έψαξε ανάμεσα στα μέλη του Linkedlin, ώστε να βρει ποια είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια που "τροφοδοτούν" με εργαζομένους κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο.
Πέρα από το γνωστό και μη εξαιρετέο Stanford, στόχος του Wired ήταν να μπορέσει να εντοπίσει αν και άλλα... πανεπιστήμια δίνουν τις ίδιες ευκαιρίες στους αποφοίτους τους.
Ιδού τα αποτελέσματα!
- Ανάμεσα στους εργαζομένους στη Microsoft, 5.000 έχουν αποφοιτήσει από University of Washington, 1.000 από το Washington State και 800 από το Western Washington University
- Ανάμεσα στους εργαζομένους της Apple, 900 προέρχονται από University of California στο Berkeley, 800 από το San Jose State και 300 από το University of Texas στο Austin.
- Ανάμεσα στους εργαζομένους της Google, 2.500 είναι απόφοιτοι του Stanford, 2.000 του University of California στο Berkeley, 800 προέρχονται από το Carnegie Mellon και άλλοι 800 από το University of California στο Los Angeles.
Πάντως, όπως σημειώνει το Wired, η Microsoft είναι η νο1 εταιρεία που τροφοδοτεί με εργαζoμένους την Google, οπότε αφού λάβατε και αυτήν την extra πληροφορία σκεφτείτε το, μελετήστε τα αποτελέσματα της έρευνας και... καταστρώστε τα σχέδιά σας για το μέλλον.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger