Samsung Z. Ανακοινώθηκε το πρώτο Tizen smartphone των Κορεατών!

02 Ιουνίου 2014

Πολύς ο καιρός που οι φήμες για ένα Samsung Tizen Smartphone φτάνουν στα αυτιά μας και, να, που τώρα γίνονται πραγματικότητα. Επιτέλους, λοιπόν, μετά από φωτογραφικές και wearable αξεσουάρ όπως τα Gear 2 smartwatches, οι Κορεάτες
μας συστήνουν επίσημα το Samsung Z, το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο smartphone με το λειτουργικό Tizen.

Το Samsung Z διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4,8 ιντσών με ανάλυση 1280x720 pixels,τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD, κάμερες 8 και 2.1MPixels, καθώς και μπαταρία 2.600mAh. Όπως σημειώνουν οι Κορεάτες, διαθέτει ανανεωμένη slim εμφάνιση με γωνίες και ιδιαίτερες γραμμές, που όμως διατηρεί τη συνολική σχεδιαστική ταυτότητα της Samsung.
Ενσωματώνει fingerprint scanner και υποστήριξη 2D αλλά και 3D γραφικών, καθώς και βελτιωμένη εμπειρία scrolling, όπως αναφέρει η εταιρεία, αλλά και καλύτερη απόδοση στο web browsing. Όπως σημειώνεται επίσης, προσφέρει ταχύτατη ενεργοποίηση, δυνατότητες multi-tasking καθώς και ένα Ultra Power Saving Mode που σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τη συσκευή ακόμη και όταν διαθέτει χαμηλά επίπεδα μπαταρίας. Όσο για την έκδοση λειτουργικού της συσκευής είναι η Tizen 2.2.1.
Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Ρωσία το τρίτο τρίμηνο του έτους, σε μαύρη καιχρυσή απόχρωση, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα για τη διάθεσή της σε άλλες αγορές (η οποία είναι, ωστόσο, στα σχέδια της εταιρείας) ή για την τιμολόγησή της, κάτι που ίσως μάθουμε αύριο, 3 Ιουνίου, όπου και θα παρουσιαστεί σε Tizen developer conference στο San Francisco.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger