Batman: Arkham Knight. Έρχεται τον επόμενο Φεβρουάριο;

23 Ιουνίου 2014

Τo Batman: Arkham Knight μας έχει ήδη ξετρελάνει, για αυτό και όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την ώρα και τη στιγμή που θα το πιάσουμε κάποια στιγμή στα χέρια μας και κυριολεκτικά θα το… λιώσουμε! Ωστόσο, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή
ακόμα, καθώς το πολυαναμενόμενο Arkham Knight θα κυκλοφορήσει τελικά εντός του 2015, ενώ η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν μέσα στον Οκτώβριο του 2014.
 Batman-Arkham-Knight
Μάλιστα, ύστερα από μία ανάρτηση που έγινε στο επίσημο site της Microsoft και το οποίο απεικονίζει τους επερχόμενους τίτλους του Xbox One, εκεί αναφερόταν ως ημερομηνία εξόδου του παιχνιδιού στην αγορά, η 24η Φεβρουαρίου 2015. Αν και μέχρι στιγμής, η Warner Bros. δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα στο ζήτημα της ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ημερομηνία να είναι σωστή, καθώς ενδέχεται να έχει επιλεχθεί από τους υπευθύνους της Warner,  για να κοντραριστεί το Arkham Knight με το Witcher 3, το οποίο θα βρίσκεται και εκείνο τη συγκεκριμένη ημέρα στα καταστήματα. Στο Batman: Arkham Knight αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους, ορισμένοι από τους πιο γνωστούς κακούς που πρωταγωνιστούν στο σύμπαν του Batman, όπως ο Penguin και ο Two-Face, ενώ όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία του Batman: Arkham Knight θα μπορούν να παίξουν και με την Harley Quinn.
Αυτό βέβαια που περιμένουμε όλοι είναι να οδηγήσουμε το Batmobile, καθώς με αυτά που είδαμε στην φετινή Ε3 Sony Press Conference μας άνοιξε ακόμη πιο πολύ η όρεξη! Ελπίζουμε να μην  υπάρξει και άλλη καθυστέρηση στo Batman: Arkham Knight, αν και όπως λένε… «Το καλό πράγμα αργεί να γίνει»! 

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger