Samsung Galaxy S5 LTE-A: Ειδική έκδοση με διαμαντένιο πίσω μέρος

23 Ιουνίου 2014

Τη προηγούμενη βδομάδα η Samsung ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Galaxy S5, την LTE-A. Η συγκεκριμένη έκδοση, πρόκειται για μια αναβάθμιση του πρώτου Galaxy S5, με QHD ποιότητα οθόνης και SoC Snapdragon 805, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο
στην αγορά της Κορέας. Στους τυχερούς, φαίνεται να εντάσσονται οι συνδρομητές της εταιρείας τηλεπικοινωνιών KT η οποία θα διαθέσει τη συσκευή στην αγορά, με αλλαγμένο το πίσω μέρος της.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στη φωτογραφία, η ειδική έκδοση του Galaxy S5 LTE-A, θα διαθέτει το λογότυπο της εταιρείας KT olleh στο πίσω μέρος και ανασχεδιασμένο καπάκι που παραπέμπει σε διαμάντια. Στο εσωτερικό της συσκευής, όλα θα παραμείνουν ίδια σε σχέση με το βασικό Galaxy S5 LTE-A.

Εκτός από αυτά, η συσκευή εμφανίστηκε και στη γνωστή εφαρμογή μετρήσεων AnTuTu, με τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θα περιμέναμε. Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι SM-G906S και όπως βλέπουμε πετυχαίνει το σκορ των 37382 πόντων.


Σίγουρα τα νούμερα θα μπορούσαν να είναι πιο εντυπωσιακά, με τον βασικό υπαίτιο για το μη αναμενόμενο σκορ να φαίνεται πως είναι η QHD ανάλυση της οθόνης, η οποία κατά πάσα πιθανότητα "ζορίζει" τον επεξεργαστή, κάτι που παρατηρήσαμε και στο LG G3. Επίσης δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια μη ολοκληρωμένη κατασκευή της συσκευής, οπότε τα νούμερα ίσως να είναι υψηλότερα όταν κυκλοφορήσει.

Όπως και να έχει, πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμη, ώστε να δούμε τι μπορεί πραγματικά να κάνει η νέα συσκευή της Samsung, όταν κυκλοφορήσει και επίσημα. Πώς βλέπετε εσείς τα νούμερα που πέτυχε η συσκευή; Θεωρείτε ότι θα μπορούσε να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα;

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger