Dragon’s Teeth. Τον Ιούλιο το επόμενο DLC για το Battlefield 4!

21 Ιουνίου 2014

Το Dragon’s Teeth, το επόμενο DLC pack για το Battlefield 4, έρχεται τον προσεχή Ιούλιο, σύμφωνα με μία ανάρτηση που έγινε στο Origin website (και κατάφεραν να την εντοπίσουν οι προσεκτικοί gamers λίγο πριν κατέβει).
Το Dragon’s Teeth αναμένεται να μεταφέρει του φίλους του πετυχημένου multiplayer shooter στις πυκνοκατοικημένες ασιατικές πόλεις.
battlefield-4-story-trailer
Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά το νέο DLC θα προσθέσει 4 multiplayer χάρτες (Sunken  Dragon, Propaganda, Pearl Market και Lumpini Garden), πέντεολοκαίνουρια όπλα, μία βαλλιστική ασπίδα, η οποία θα αποκρούει τα αντίπαλα πυρά, καθώς επίσης και ένα νέο τηλεκατευθυνόμενο όχημα με βαρύ οπλισμό. Εκτός από το παραπάνω με το Dragon’s Teeth προστίθεται επίσης ένα νέο game mode, το Chainlink, το οποίο θα μεταλλάσει ελαφρώς τη λογική του Conquest, αλλά και 10 νέα assignments, όπου η επιτυχής ολοκλήρωση τους θα παρέχει νέα bonus και unlockables.
To Dragon’s Teeth είμαστε βέβαιοι ότι θα αναβαθμίσει σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει το Battlefield 4 και το περιμένουμε πως και πως!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger