Google Glass. Δείτε πως αντιδράει σε αυτά η τρίτη ηλικία (video)!

21 Ιουνίου 2014

Τα Google Glass αποτελούν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς με μία τόσο μεγάλη ευρεία γκάμα από high-tech λειτουργίες, τα γυαλιά της Google μοιάζουν να βρίσκονται τόσο πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους... Παρόλα αυτά, όσοι τα
έχουν δοκιμάσει δυσκολεύονται να συνηθίσουν στην ιδέα ότι φορούν ένα gadget, το οποίο τους επιτρέπει να τραβούν φωτογραφίες ή να σερφάρουν  στο Internet. Σκεφτείτε τώρα πόσο κατακόρυφα αυξάνεται αυτός ο βαθμός δυσκολίας για άτομα τα οποία έχουν διαβεί το κατώφλι των 60 ετών!

Το γνωστό comedy group των Fine Brothers που στο παρελθόν μας έχει παρουσιάσει πολλάvideo για το πως αντιδρούν οι έφηβοι στο Internet των 90s ή για το πως αντιλαμβάνονται τα μικρά παιδιά εφευρέσεις άλλης εποχής όπως τα ρετρό τηλέφωνα ή οι πρώτοι προσωπικοί υπολογιστές. Τώρα οι Fine Brothers δημιούργησαν ένα ακόμη video για το πως αντιδρούν τα άτομα της τρίτης ηλικίας όταν τους δίνεις να φορέσουν και να χειριστούν τα Google Glass! Ένα απολαυστικά χιουμοριστικό και έξυπνο video, το οποίο όμως διαθέτει και μπόλικη δόσηγλυκύτητας. Σκεφτείτε μόνο το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι είναι άνω των 60, μεγάλωσαν και έζησαν σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από τον δικό μας που όχι μόνο Google Glass υπήρχαν τότε, αλλά ακόμη και το Internet ήταν μία άγνωστη έννοια για αυτούς...Απολαύστε το!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger