E3 2014: FIFA 15

10 Ιουνίου 2014

Επικό τρέιλερ. Από ουσία όμως;
Στην συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην E3, η Electronic Arts παρουσίασε ένα πρώτο δείγμα από το Fifa 15.
Ο επικεφαλής του project, EA Rutter, μας έδειξε τι ετοιμάζει η EA Canada για φέτος.
Σύμφωνα με το (επικό η αλήθεια είναι) τρέιλερ που διέρρευσε με την έναρξη της press conference, φέτος στο Fifa θα δούμε περισσότερα και πιο ε΄τνονα τζαρτζαρίσματα, ενώ οι παίκτες θα αντιδρούν με βάση τις περιστάσεις στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα τους.
Στον οπτικοακουστικό τομέα, το κοινό θα έχει πιο ενεργή συμμετοχή. Στον τομέα των γραφικών, θα φαίνεται η βροχή ή η λάσπη στις μπλούζες, ενώ ακόμα και τα δοκάρια θα...τραντάζονται όταν η μπάλα θα εφάπτεται πάνω τους. 
Το φετινό μότο της EA Sports είναι "Feel the Game". Πρακτικά όμως πέρα από αυτές τις προσθήκες τι νέο θα δούμε από πλευράς πρωταθλημάτων και modes; Οι ανακοινώσεις αυτές ακολουθούν τελευταίες ως συνήθως.
Η αλήθεια είναι οτι μετά την Ignite Engine που μετά το PS4 και το Xbox One, θα έρθει φέτος και στα PC, η Electronic Arts έχει θέσει ήδη τον πήχη πολύ ψηλά και μένει να δούμε πως θα καταφέρει πλέον με την νέα έκδοση να παρουσιάσει κάτι που θα έχει ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με πέρυσι. Πάντως, τα Tournament Mode και Guest Play, θα συμπεριληφθούν σε όλες τις εκδόσεις καθώς θυμίζουμε ότι απουσίαζαν από τις next-gen των PS4/Xbox One.
Το Fifa 15 θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, 3DS και PS Vita. Σωστά διαβάσατε, το PS2 έμεινε στην απ' έξω καθώς έχουμε περάσει για τα καλά στην όγδοη γενιά.
Μοιραστοίτε το :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger