E3 2014: Ubisoft press conference

10 Ιουνίου 2014

Ξεκινάει. [LIVE UPDATE]
Λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας και συγκεκριμένα Τρίτη στη 01:00 η Ubisoft θα έχει την δική της συνέντευξη τύπου, όπως συνηθίζει άλλωστε κάθε χρόνο στην E3.
Ο μοναδικός ευρωπαίος publisher με on stage παρουσίαση αναμένεται να μας δείξει
το Far Cry 4, το Tom Clancy's The Division (MMO RPG/FPS) που αναμένεται το 2015 για Xbox One, PS4 και PC και το νέο Assassin's Creed που θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το Assassin's Creed Unity (PC, PS4, Xbox One) και το "previous-gen" Assassin's Creed Comet (PS3, Xbox 360).
Ασφαλώς θα πρέπει να αναμένουμε αρκετά ακόμη games, όπως το Tetris Ultimate (για PC, PS4 και Xbox One το 2014) ή άλλους τίτλους που δεν έχουν ακομη ανακοινωθεί.
Μείνετε συντονισμενοι στο GameWorld.gr για να παρακολουθήσετε live την συνέντευξη τύπου.
[LIVE UPDATE: Τρίτη, 01:00] Τρίτο live streaming για σήμερα και όπως πάντα θα το μεταδώσουμε με live update, όπως και τα δύο επόμενα, των Sony (στις 04:00) και της Nintendo (απόγευμα Τρίτης στις 19:30). Η Sony μας έχει συνηθίσει στα ξενύχτια λόγω της αλλαγής ώρας οπότε μείνετε συντονισμένοι!
01:00: Ξεκινήσαμε! Το τρέιλερ που βλέπουμε είναι μάλλον από το Far Cry 4. Hint: Περιέχει τον κλασικό ψυχάκια τύπου Vaas (Far Cry 4).
01:05: O Dan Hay, Creative Director του Far Cry 4, επιβεβαιώνει ότι όντως πρόκειται για το τέταρτο μέρος της σειράς. Όσα είδαμε είναι τα πρώτα λεπτά του gameplay όπου θα σας δίνεται ένα διαβατήριο για να πάτε στα Ιμαλάια και από εκεί και πέρα...η συνέχεια θα έχει πολλές δυσκολίες.
01:07: Ο Dan Hay δίνει την θέση του στην Aisha Tyler, κεντρική παρουσιάστρια των τελευταίων press conferences της Ubisoft, η οποία δηλώνει fan των games για τους μη γνώστες. "Όσο πάμε θα ανεβαίνουμε στη συνέντευξη τύπου" δηλώνει.
01:09: Ξεκινάμε με Just Dance 2015 οπότε ίσως και να έχει δίκιο. Τα καλά για το τέλος. Παίζει το Happy του Pharrell Williams, από τα λίγα καλά κομμάτια των τελευταίων μηνών εδώ που έφτασε η μουσική βιομηχανία. Ο Jason Altman, Executive Producer της Ubisoft Paris, μας εξηγεί ότι θα παίζεται...μέχρι και σε smartphone.
01:13: Ο κόσμος σηκώνεται στο stage κι αρχίζει να χορεύει. Τα κλασικά της Ubi.
01:15: Συνεχίζουμε με το The Division, το MMO που πολλοί από εσάς περιμέετε. Ο Petter Mannerfelt από την Massive ανεβαίνει στο stage για να μας θυμίσει ότι στο παιχνίδι θα είστε πράκτορας που καλείται να ανακαλύψει την αιτία της πανδημίας και να επιστρέψει στην Νέα Υόρκη.
01:21: Απ' ότι βλέπουμε στο τρέιλερ θα υπάρχει κάποιου είδους διαχωρισμός καθότι διακρίνονται ομάδες που πολεμούν στο πλευρό των πολιτών και άλλες που φέρουν μάσκες και θέλουν να "καθαρίσουν" όσους θεωρούν μολυσμένους, χωρίς να αναλογιστούν το κόστος της ανθρώπινης ζωής.
01:23: Νέο τρέιλερ, αυτή τη φορά για το racing The Crew. Το βίντεο τρέχει σε fast forward με χαλαρή μουσική, προσπαθώντας να παρουσιάσει μια κούρσα από το Miami στο Los Angeles. Πάντως θα παρατηρήσετε κι εσείς ότι η Ubisoft έχει κάνει θεαματικό άνοιγμα προς την Αμερικάνικη αγορά με τα games της. Οι τοποθεσίες και το σενάριό της έχουν βασιστεί πολύ στην απέναντι ήπειρο για λόγους marketing το οποίο φυσικά έχει αποδώσει καρπούς.
01:27: Η beta ξεκινάει στις 27 Ιουλίου. Κάντε εγγραφή στο thecrewgame.com/beta. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One
01:29: Alex Amancio, Creative Director της Ubisoft Montreal, θα μιλήσει για το Assassin's Creed: Unity. Το τρέιλέρ του ξεκινάει δείχνοντας την πτήση ενός αετού.
01:33: Βλέπουμε gameplay video με parkour και τώρα τον πρωταγωνιστή να κυνηγάει έναν κλέφτη. Ακολουθεί ξιφομαχία. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι διεξάγεται στο Παρίσι κατά την διάρκεια της γαλλικής επανάστασης.


01:40: Ο Charles Huteau, Creative Director της Ubisoft Montreal, μιλάει για το fitness game Shape Up. Δύο στελέχη της Ubi παίζουν multiplayer versus στα push-ups.
01:49: Παρουσίαση του Valiant Hearts: The Great War. Πρόκειται για ένα Puzzle Adventure που αφορά την περίοδο 1914-1918 του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Στο τρέιλερ πρωταγωνιστεί ένα χαριτωμένο σκυλάκι που κλαψουρίζει πάνω από ένα αχανές νεκροταφείο. Θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.
01:52: Στο stage ο Yves Guillemot, διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, που έχει πάντοτε ενάμιση κεφάλι διαφορά από την Aisha Tyler, γι' αυτό και δεν την πλησιάζει. Έκανε και το σχετικό σχόλιο για το ύψος και έφυγε...κατευθείαν εκτός σκηνής
01:53: Team Raven εναντίον Team Rogue. Πρόκειται για multiplayer mode...ποιανού παιχνιδιού άραγε; Το τρέιλερ αναφέρει για pre-alpha έκδοση.

01:56: Μια ομάδα στρατιωτών εισβάλει σε κτίριο από τα παράθυρα. Πέφτει άγριο πιστολίδι ενώ παραλαμβάνουν έναν όμηρο. Οι τοίχοι και γενικά το περιβάλλον καταστρέφεται πλήρως. Υπάρχουν ολόκληρες τρύπες σε όλο το μήκος του κτιρίου από τις σφαίρες. Οι τοίχοι έχουν ανοίξει διάπλατα και καταστρέφονται ολοσχερώς απ' ότι φαίνεται.

02:00: Tom Clancy's: Rainbow Six: Siege το νέο First-Person Shooter της Ubisoft!

Ένα ακόμη live update του TechinPro από το GameWorld.gr ολοκληρώθηκε. Μείνετε συντονισμένοι όμως γιατί ακολουθεί η συνέντευξη τύπου της Sony στις 04:00. Ως συνήθως...θα ξενυχτήσουμε παρέα για άλλη μια φορά!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger