E3 2014: EA press conference

09 Ιουνίου 2014

Δευτέρα στις 22:00. [LIVE Update]
Η EA ανακοίνωσε πως η συνέντευξη τύπου της στην φετινή E3 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιουνίου στο Shrine Expo Hall στο Los Angeles, θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει 60 λεπτά.

Όπως έγραψε στο Twitter ο Geoff Keighley του Spike TV, η EA σκοπεύει να αποκαλύψει έξι νέα games στην φετινή E3. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως θα έχουμε "μία ώρα press conference με έξι παρουσιάσεις νέων τίτλων".
Από την άλλη, ο CEO της EA Andrew Wilson επιβεβαίωσε σε μια συνάντηση για τα οικονομικά της εταιρείας ότι το reboot τουStar Wars: Battlefront της DICE θα αποκαλυφθεί στο εν λόγω event. Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο game μάλιστα δήλωσε πως "τα πηγαίνει πάρα, μα πάρα πολύ καλά", ενώ επιβεβαίωσε πως θα χρησιμοποιεί την μηχανή Frostbite 3 που είδαμε και στο Battlefield 4.
Επίσης, η ΕΑ αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει ένα καινούριο "μεγάλο" game το οποίο θα αποτελέσει δυνατή κυκλοφορία για το τέλος του 2014. Σύμφωνα με την εταιρεία: "Εάν δεν έχουμε Battlefield κάποια χρονιά, υπάρχει ένα κενό που πρέπει να γεμίσει. Το κενό αυτό θα το συμπληρώσουμε πρακτικά με νέους τίτλους οι οποίοι θα συνοδέψουν τα Fifa World Cup, UFC, The Sims, Dragon Age και ένα golf game. Μέχρι εδώ θα λέγαμε πως έχουν συμπληρωθεί τα δύο τρίτα του κενού και το υπόλοιπο υποθέτουμε πως θα γεμίσει με αυτό το νέο game που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί".
Οι δύο πιο πιθανές περιπτώσεις για αυτό το νέο παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται η EA θα μπορούσαν να είναι είτε το Mass Effect 4, το οποίο γνωρίζουμε πως βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Bioware Montreal, είτε το νέο Star Wars game της Visceral Games. Όπως και να έχει, σε λίγο καιρό θα μάθουμε οπωσδήποτε περισσότερα!
Για ότι νεότερο σχετικά με την φετινή E3, μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.
[UPDATE: 6/6/14] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι τα games που θα παρουσιάσει θα είναι τα Battlefield Hardline της Visceral Games, Dragon Age: Inquisition, The Sims 4, FIFA 14, EA Sports UFC και NHL.
Θα δούμε επίσης νέα games από τις EA Dice και Criterion (εταιρεία ανάπτυξης του Burnout) κι ένα reboot του Mirror's Edge. Η εταιρεία ανάπτυξης Waystone Games (Dawngate) θα δειξει επίσης ένα νέο video game και η Respawn το update του Titanfall για τον Ιούνιο που προσθέτει customization στους τιτάνες, burn codes και το Marked for Death game mode.
[LIVE Update] Προσθέστε αυτή την είδηση στα Favorites για το σχετικό Live Update.


22:00: Η συνέντευξη τύπου ξεκινάει.


22:02: Το πρώτο τρέιλερ για το FIFA 15 έχει ήδη ανέβει στο YouTube.


22:03: Τρέιλερ του Dragon Age: Inquisition. Ο studio manager της BioWare, Aaryn Flynn, περιγράφει το gameplay του. Βλέπουμε επικές μάχες με δράκους. Θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Action ή Tactical κάμερα, ανάλογα με το πως θέλετε να προσαρμόσετε το gameplay σας.
22:10: Τρέιλερ του νέου Mass Effect στο οποίο μιλούν οι developers.
22:14: Ενημέρωση για τα νέα χαρακτηρτιστικά του The Sims 4, με περισσότερα customizations στους χαρακτήρες αλλά και καθορισμούς προσωπικότητας.

22:18: Τρέιλερ για το νέο UFC στο οποίο θα υπάρχει...και ο Bruce Lee! Οκ, αυτό δεν το περίμενε κανείς!







22:22: NHL 15. Οκ παιδιά. Ευκαιρία οι ευρωπαίοι να τσιμπήσουμε κάτι, να πιούμε κανένα καφεδάκι, να κάνουμε διάλειμμα τέλος πάντων.
22:24: Τρέιλερ του νέου video game της Criterion. Πρόκειται για το PGA Tour (γκολφ) που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2015.
22:30: Ανακοινώνεται το Madden 15 για τις 26 Αυγούστου. Έχουμε δει τρεις "σούπες" στη σειρά, να δω πόσο θα αντέξουμε.
22:33: Το νέο MOBA της Electronic Arts με την ονομασία Dawngate.
22:37: H ΕΑ Dice με τρέιλερ του Mirror's Edge 2.

22:40: Παρουσιάστηκαν τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 15 από τον Dave Rutter, επικεφαλή του παιχνιδιού. Περισσότερα τζαρτζαρίσματα, οι παίκτες θα αντιδρούν με βάση τις περιστάσεις στο παιχνίδι και τον χαρακτήρα τους. Το κοινό θα έχει πιο ενεργή συμμετοχή. Στον τομέα των γραφικών, θα φαίνεται η βροχή ή η λάσπη στις μπλούζες, ενώ ακόμα και τα δοκάρια θα τραντάζονται όταν η μπάλα θα εφάπτεται πάνω τους. Το φετινό μοτο είναι "Feel the Game".
22:44: Η Visceral Games, δημιουργός του Dead Space, μιλάει για το νέο Battlefield: Hardline το οποίο και αναπτύσσει. Στα δεξιά είναι ο ελληνοαμερικανός Steve Παπουτσής. Μας παρουσιάζεται το multiplayer mode.

22:53: Ανακοινώθηκε η Battlefield Hardline beta! Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή. Οι πρώτοι που θα το κάνουν θα καπαρώσουν θέση! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.
22:55: Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε πέντε λεπτά νωρίτερα η press conference της EA με το νέο Battlefield να τρώει περίπου...ένα τέταρτο. Η beta δεν έχει ανέβει ακόμη στον αέρα στο site. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Battlefield Hardline θα έχει στο PS4 στα 1080p με 60 frames το δευτερόλεπτο.

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger