Φανερώθηκε το Nexus 6;

09 Ιουνίου 2014

Μια φωτογραφία που ανέβηκε από το επίσημο Twitter του Android έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια και φημολογίες τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, καθώς πολλοί θεωρούν ότι παρουσιάζει το Nexus 6!
Η φωτογραφία απλώς προωθεί το Google Now, αλλά στην οθόνη μιας Android συσκευής
που δε θυμίζει καμία ήδη υπάρχουσα. Έτσι, πολλοί πίστεψαν πως ίσως αυτό θα είναι το επόμενο Nexus, υπ'αριθμόν 6, ή κάποια άλλη συσκευή της Google (σε συνεργασία με άλλον κατασκευαστή). Στη φωτογραφία διακρίνεται μια μαύρη συσκευή με πολύ μικρά περιθώρια αριστερά και δεξιά της οθόνης και πλήκτρα αφής ακριβώς κάτω από αυτήν. Μια πιό κοντική ματιά φανερώνει ότι πρόκειται μάλλον περί...Photoshop, αφού η σελίδα της Google στην οθόνη της συσκευής φαίνεται να έχει επικολληθεί πάνω της μέσω προγράμματος επεξεργασίας εικόνας, κάτι που δεν δικαιολογεί την εμφάνιση της άγνωστης συσκευής, πάντως.


Αν και πολύ πιθανόν να πρόκειται για ένα απλό, τυπικό σχέδιο που χρησιμοποίησε η Google στη διαφήμισή της, παραμένει το ερώτημα του γιατί δεν επέλεξε το Nexus 5 ή κάποιοMotorola (Moto G) που επίσης είναι και δικό της "παιδί", αφού για προφανείς λόγους δε θέλησε να βάλει κάποια συσκευή τρίτου κατασκευαστή. Τι λέτε;
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger