Το Facebook like σε XL διαστάσεις στη νέα έκδοση του Messenger!

15 Ιουνίου 2014

Το Facebook έχει διαθέσει στους χρήστες την επιλογή Like με το αντίστοιχο εικονίδιο στις συνομιλίες μέσω της εφαρμογής Messenger σε Android, iOS και Windows Phone, έτσι ώστε να το χρησιμοποιούν για να δηλώσουν ότι κάτι τους αρέσει. Πόσο πολύ τους αρέσει όμως;

Αν κάνατε update στη νέα έκδοση του Facebook Messenger, ίσως θα παρατηρήσατε πως με το πάτημα του εικονιδίου like, αυτό μίκρυνε μέσα στη συνομιλία. Αυτό συνέβη, διότι πλέον μπορείτε να πατάτε συνεχόμενα το εικονίδιο like για να στείλετε το like σε διάφορα μεγέθη! Από small, large έως και extra large!
Τέλος, εκτός από την αλλαγή αυτή, η νέα έκδοση του Facebook Messenger επιτρέπει τη λήψη και αυτόματη αποστολή βίντεο διάρκειας έως και 15 δευτερολέπτων μέσα σε μια συνομιλία. Αρκεί οι χρήστες να κάνουν κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφικής κάμερας και στη συνέχεια να πατήσουν συνεχόμενα την επιλογή για λήψη βίντεο. Με απλό πάτημα αποστέλλεται φωτογραφία.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger