Νέες φωτογραφίες στο διαδίκτυο παρουσιάζουν το επερχόμενο iPhone 6

15 Ιουνίου 2014

Φημών συνέχεια για το νέο iPhone. Μετά τις προχθεσινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, σήμερα εμφανίστηκαν νέες φωτογραφίες, οι οποίες μας παρουσιάζουν και τις δύο εκδόσεις του επερχόμενου iPhone 6. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτήθηκαν
στο Twitter και μας παρουσιάζουν τις συσκευές των 4.7 και 5.5 ιντσών δίπλα δίπλα, με τη μπροστινή αλλά και την οπίσθια όψη τους.


Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το νέο iPhone 6 θα συνεχίσει να έχει τον ίδιο σχεδιασμό με τις στρογγυλεμένες γωνίες και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone των 4.7 ιντσών μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αυτό των 5.5 ιντσών λίγο αργότερα, ίσως μέσα στον Οκτώβριο.

Με παραπάνω από δύο μήνες να απομένουν για τη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Apple, νέες φωτογραφίες βγαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο. Πιστεύετε ότι η Apple θα κινηθεί με βάση αυτό το σχέδιο ή θα προσπαθήσει να αλλάξει κάτι;

[via] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger