Κάντε σαματά με φίλους στο Far Cry 4 (update)

19 Ιουνίου 2014

Το πολυαναμενόμενο Far Cry 4 παρουσιάστηκε εκτενώς στην E3 2014. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στα Ιμαλάια και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μεγάλη ποικιλία όπλων, οχημάτων αλλά και ζώων στον εξωτικό ανοιχτό κόσμο του.
Το πιο βαρβάτο νέο χαρακτηριστικό του Far Cry 4 είναι το drop-in/drop-out co-op. Μαζί με έναν άλλο παίκτη μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε στο παιχνίδι, κερδίζοντας experience, in-game χρήμα κλπ. Μάλιστα, σε PS4 και PS3 μπορείτε να καλέσετε ορισμένους από τους φίλους σας στο PSN να παίξουν μαζί σας ακόμα κι αν δεν έχουν το παιχνίδι. Δείτε παρακάτω gameplay demo και τον αρχικακό του Far Cry 4 και πείτε μας εντυπώσεις!
Ονομάζεται Ajay Ghale και θα είναι ντόπιος ιθαγενής καταγόμενος από την περιοχή Kyrat, που βρίσκεται στα Ιμαλάια. Στόχος σας θα είναι να εκπληρώσετε την τελευταία επιθυμία που είχε η μητέρα σας πριν πεθάνει. Δυστυχώς όμως θα βρεθείτε σε έναν εμφύλιο πόλεμο, κατά τον οποίο οι ιθαγενείς θα κληθούν να ρίξουν τον δικτάτορα Pagan Min.
Δείτε την φωτογραφία του Ajay:
far cry 4 hero
Το Far Cry 4 αναμένεται στις 18 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. 
[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger