Χρόνια πολλά Google+! Το Κοινωνικό Δίκτυο της Google έκλεισε τα 3 χρόνια!

28 Ιουνίου 2014

Ήταν 28 Ιουνίου του 2011 όταν η Google αποφάσισε να λανσάρει το δικό της Κοινωνικό Δίκτυο και να ανταγωνιστεί το δημοφιλές Facebook. Το όνομα αυτού, Google+ (γράφεται και ωςGoogle Plus). Από τότε πέρασαν ακριβώς τρία χρόνια και το Κοινωνικό Δίκτυο έχει
φτάσει σε σημείο είτε να το αγαπά κανείς και να το χρησιμοποιεί τακτικά, είτε να διαθέτει κάποιος ανενεργό λογαριασμό και να έχει στραφεί σε άλλες Social Media λύσεις.
Με το Google+, η Google κατάφερε να ενώσει όλες τις υπηρεσίες της σε μία πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο λογαριασμό των χρηστών για κάθε υπηρεσία. Αποτέλεσμα ήταν η εταιρία να αναγκάσει τους Gmail και YouTube χρήστες να χρησιμοποιήσουν το δικό της Κοινωνικό Δίκτυο, κάτι το οποίο φυσικά δεν άρεσε σε πολλούς.
Τρία χρόνια μετά, το Google+ έχει καταφέρει να φτάσει τους 359 εκατ. ενεργούς χρήστες, με τους άντρες να κυριαρχούν κατά κράτος και το μέσο όρο ηλικίας των χρηστών να φτάνει τα 28 χρόνια.
Αν και πολλοί αποκαλούν το Κοινωνικό Δίκτυο «πόλη φάντασμα», λόγω των εγκαταλελειμμένων λογαριασμών, όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει έχουν εντοπίσει τις πολύ δυνατές λειτουργίες του, όπως τα Hangouts και το Google Authorship για τους ιδιοκτήτες sites.
Ποιο είναι το μέλλον του Google+; Δύσκολο να το προβλέψει κανείς, καθώς φέτος έφυγε και ο «πατέρας» του Κοινωνικού Δικτύου, ο Vic Gundotra, ο οποίος πίστεψε στο εγχείρημα αυτό και θέλησε να το πάει ψηλά.


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger