Οι τέσσερις φιναλίστ για το Greek Legends!

16 Ιουνίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί γύροι για την ανάδειξη των τεσσάρων φιναλίστ που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα League of Legends, στο Greek Legends Events.
Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν από το μεγάλο
event που διοργανώνει η Riot για το περιβόητο League of Legends στη χώρα μας. Μέχρι τώρα δεν ξέραμε ποιοι θα ήταν όμως οι τέσσερις φιναλίστ που θα παίξουν στο τουρνουά για την ανάδειξη της καλύτερης ελληνικής ομάδας. Μέσα από μια μεγάλη διοργάνωση, απλωμένη στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες Internet Cafe/Stations της Ελλάδας (Gnet, Bits N Bytes, Inspot, Battlenet), δεκάδες ομάδες σφαχτήκαν μέχρι να βγει ένας νικητής, σε κάθε σκέλος.
 Το πρώτο σκέλος που ολοκληρώθηκε ήταν η διοργάνωση των Gnet. Τελικοί νικητές εδώ αναδείχθηκαν οι Wannabeez, με μερικά πολύ ηχηρά ονόματα: Nasomaniac, Don j10, Diamond frost, colville και mirracolo.
Στο δεύτερο σκέλος που είχαν αναλάβει τα Inspot, μετά από ένα πολύ σκληρό και ενδιαφέρον ντέρμπι, το χρίσμα του φιναλίστ δέχθηκε τελικά η ομάδα των Different Mission (warrior lady, gaara, dom1nant, forg1ven247 και wild panda) που επικράτησαν των Test Your Limits.
Την διοργάνωση του τρίτου σκέλους, είχαν αναλάβει τα Bits N Bytes. Στον τελικό βρέθηκαν οι GUA εναντίον των GLNext. Στο τέλος, οι Bursted LoL, Sealbitron, Sharkou, Deathmarked και Paymon των GLNext επικράτησαν και πήραν την πρόκριση για τους τέσσερις φιναλίστ.
Τέλος, η τέταρτη κατηγορία ανέδειξε τον νικητή της μέσα από τους αγώνες των Battlenet. Νικήτρια ομάδα ήταν η Void (OwnerFTW, Oathbraker, Yellowflash, Anonpsycko και  Kravok) που επικράτησαν των Game Masters.
Wannabeez, Different Mission, GLNext και Void λοιπόν, δίνουν ραντεβού για ένα στάδιο όπου παραδοσιακά πέφτει πολύ ξύλο, για να λύσουν τις διαφορές τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Tae Kwon Do (Κλειστό Φαλήρου) στο Παλαιό Φάληρο, στις28 και 29 Ιουνίου.  Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ και έχουν ήδη αρχίσει να προπωλούνται.
Η προπώληση είναι φυσικά ένδειξη καλύτερης οργάνωσης από πλευράς Riot, η οποία δεν είχε προγραμματίσει σωστά το τελευταίο event λόγω μεγάλης προσέλευσης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος. Φέτος φαίνονται καλύτερα τα πράγματα. Εννοείται φυσικά ότι θα τα πούμε εκεί- φέρτε καλού-κακού καπελάκια και μπόλικα νερά!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger