LG G Watch: Επιπλέον πληροφορίες για specs και τιμής (φήμες)

16 Ιουνίου 2014

Οι φήμες υπήρχαν και τώρα φαίνεται να βγαίνουν αληθινά τα όσα σκέπτονταν και υπέθεταν κάποιοι για το ποια θα είναι η πρώτη συσκευή με Android Wear στο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O. Ο λόγος για το LG G Watch για το οποίο νέες
πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και μας δίνουν μια πλήρη εικόνα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την μπαταρία του. 

Το LG G Watch με Android Wear βάση των πιο πρόσφατων στοιχείων από διαρροή στο Twitter, υποτίθεται πως θα έχει μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 400 mAh με χρόνους αναμονής 36 ώρες, επεξεργαστή Qualcomm APQ8026 και Bluetooth 4.0. Ακόμη υπάρχει πληθώρα αισθητήρων, όπως μετρητής βημάτων, αισθητήρας φωτός, αισθητήρας αφής και αισθητήρα κλίσεως. 

Μια επιπλέον φήμη, θέλει την Google να μοιράζει το G Watch σε όσους συμμετέχουν στο event της και το Moto 360 προφανώς να κάνει μια απλή εμφάνιση καθώς δεν δείχνει να είναι έτοιμο για ευρεία εμπορική διάθεση. 

Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα δοθεί προς κυκλοφορία το νέο G Watch αλλά δεν απέχουμε και πολύ μέχρι την επίσημη διάθεση της συσκευής. Κάποιοι λένε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα υποδεχτεί το νέο έξυπνο ρολόι της LG από 7 Ιουλίου σε τιμή περίπου 169,99 λίρες, δηλαδή 285 δολάρια. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger