HTC One (M8) vs LG G3 vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

02 Ιουνίου 2014

Μετά την ανακοίνωση και του LG G3, συμπληρώθηκε η εικόνα της αγοράς όσο αφορά στις ναυαρχίδες των μεγαλύτερων εταιρειών κατασκευής Android smartphones.
Φυσικά και περιμένουμε η εικόνα να συμπληρωθεί με τουλάχιστον δύο ή τρία ακόμη
μοντέλα κατά τη διάρκεια του 2014 από αυτές τις εταιρείες, ωστόσο αυτή τη περίοδο, αυτά τα τέσσερα μοντέλα αποτελούν την αφρόκρεμα του Android μέχρι στιγμής. Για παράδειγμα, περιμένουμε κατά την διάρκεια της IFA να παρουσιαστούν τα Xperia Z3 και Galaxy Note 4 και λίγο αργότερα το LG G Flex 2 (το οποίο θα δούμε στις αρχές του 2015 στη χώρα μας λογικά).

Τα χαρακτηριστικά των τεσσάρων κινητών μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο συγκριτικό του GoGadget που παραθέτουμε, ωστόσο παρακάτω τονίζουμε τα σπουδαιότερα από τα πλενεκτήματα που προβάλουν, για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα πριν τη... ψηφοφορία. Από εσάς, θέλουμε να μας πείτε, ποιο από τα τέσσερα αυτά κορυφαία κινητά σας αρέσει περισσότερο. Στα σχόλια, μπορείτε να αναφέρετε τους λόγους, εφόσον το θέλετε.


HTC One (M8)

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ο διάδοχος του HTC One (M8) προβάλει ως μεγάλο πλεονέκτημα την απλή σχεδίαση και την εξολοκλήρου από αλουμίνιο κατασκευή του. Έχει στερεοφωνικά ηχεία BoomSound, οθόνη 5 ιντσών Full HD (LCD IPS), κάμερα 5.0 Megapixels στη πρόσοψη, και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος για την εφαρμογή διάφορων εφέ στις φωτογραφίες.

Η κάμερα UltraPixel (4.0MP) διατηρήθηκε από το περσινό μοντέλο, ωστόσο οι λειτουργίες της αυξήθηκαν χάρη στη βοήθεια της δευτερεύουσας. Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC (MSM8974AB, 2.3GHz) και έχει 2GB RAM. Δέχεται κάρτες μνήμης microSD (έως 128GB). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2600mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4.2 με Sense UI 6.0.

 Site: Πρώτη επαφή με το HTC One (M8)

LG G3

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το G3 έχει υψηλής ανάλυσης οθόνη 5.5 ιντσών (LCD IPS, 2560 x 1440 pixels, 538ppi), η οποία συνδυάζεται με ένα αρκετά περιορισμένων διαστάσεων σασί, εξαιτίας των μειωμένων σε επιφάνεια περιθώριων (bezels). Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC (MSM8974AC) με 2.5GHz συχνότητα λειτουργίας και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με 2GB RAM και 16GB storage και με 3GB και 32GB storage (προσφέρει υποδοχή microSD, έως 128GB/2TB).

Σημαντικό πλεονέκτημα επίσης είναι ότι το κόστος του -το επίσημο που δημοσιοποίησε η εταιρεία - είναι €100 μικρότερο από αυτό που είχαν ανακοινώσει οι άλλες εταιρείες. Διαθέτει κάμερα 13 Megapixels με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και τραβάει video 4Κ. Διαθέτει μπαταρία 3000mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4.2 και διαθέτει ανανεωμένο UI.

 Site: LG G3 Promo Videos

Samsung Galaxy S5

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Samsung Galaxy S5 διαθέτει οθόνη Super AMOLED 5.1 ιντσών ανάλυσης 1080p. Διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος καθώς και μετρητή καρδιακών παλμών (συνεργάζεται με την εφαρμογή S Health). Η κάμερα στην πίσω όψη βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και προσφέρει δυνατότητα λήψης video 4Κ.

Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC (MSM8974AC) με συχνότητα λειτουργίας 2.5GHz, έχει 2GB RAM και 16GB/3GB storage που επεκτείνεται μέσω κάρτας μνήμης microSD (έως 128GB). Ικανοποιεί τις προδιαγραφές IP67 και είναι αδιάβροχο έως και σε βάθος 1 μέτρου για 30 περίπου λεπτά. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2800mAh. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4.2, ενώ το UI είναι ανανεωμένο.

 Site: Samsung Galaxy S5 Review

Sony Xperia Z2

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Sony Xperia Z2 βασίζεται στον γνωστό Omnibalance σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο (το πλαίσιο) και γυαλί (έχει και στο πίσω μέρος). Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία στην πρόσοψη, τεχνολογία noise cancelling και η οθόνη του τεχνολογίας IPS LCD έχει διαγώνιο 5.2 ίντσες με ανάλυση 1080p.

Διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 20.7 Megapixels και μπορεί να τραβήξει video 4Κ. Και αυτό βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC (MSM8974AB) με συχνότητα λειτουργίας 2.3GHz, έχει 3GB RAM και 16GB storage που επεκτείνεται μέσω κάρτας μνήμης microSD (έως 128GB). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3200mAh. Είναι αδιάβροχο, ικανοποιώντας τις προδιαγραφές IP58 (βάθος 1 μέτρο έως 30 λεπτά). Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4.2 και το UI έχει τη φροντίδα της Sony.

 Site: Αναλυτική Παρουσίαση Sony Xperia Z2

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger