Huawei: Δύο νέες συσκευές στα σκαριά (φήμες)

08 Ιουνίου 2014

Πριν από λίγες μέρες, εμφανίστηκαν κάποιες νέες φήμες που αφορούν τη Κινέζικη εταιρεία Huawei. Οι φήμες αυτές αναφέρουν ότι η εταιρεία σκέφτεται να κυκλοφορήσει δύο νέες συσκευές, μια που θα ενταχθεί στην οικογένεια Honor και άλλη μια η οποία πιθανότατα θα έχει το όνομα Huawei Mulan.

Πρόκειται για φήμες με αρκετές πληροφορίες καθώς αναφέρουν αρκετά χαρακτηριστικά του Huawei Mulan αλλά παρουσιάζουν και φωτογραφίες απ' τις δύο πιθανολογούμενες συσκευές. Πάμε να τις δούμε.

Αρχίζοντας με το νέο Huawei Mulan, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε μας δείχνει το πλαϊνό μέρος της συσκευής και μπορούμε να διακρίνουμε ότι ο σχεδιασμός μοιάζει αρκετά με το Ascend P1 μιας και πρόκειται για μια αρκετά λεπτή συσκευή. Επίσης, φαίνεται η ύπαρξη της θύρας USB στο πλάι της συσκευής αλλά και η έλλειψη πλήκτρου για την εφαρμογή της κάμερας.



Στο εσωτερικό της συσκευής τώρα, πληροφορίες παίρνουμε απ' την εμφάνιση της συσκευής στη γνωστή εφαρμογή μετρήσεων AnTuTu, στην οποία σημείωσε το σκορ των 37999 πόντων. Σύμφωνα με αυτές, η Huawei θα εφοδιάσει το νέο της smartphone με οθόνη ανάλυσης 1080p. Το φημολογούμενο SoC που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Hisilicon Kirin 920 με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3GHz, GPU η Mali-T624 και 3GB RAM. Η ανάλυση του αισθητήρα της πίσω κάμερας θα είναι στα 13MP με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 4K και της εμπρόσθιας στα 5MP με δυνατότητα εγγραφής βίντεο ποιότητας 1080p. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 16GB (δε διευκρινίζεται αν θα είναι επεκτάσιμος ή όχι) και το λειτουργικό που θα χρησιμοποιεί η συσκευή είναι το Android 4.4.2 KitKat.

Φεύγοντας απ' το Huawei Mulan, πάμε στη νέα συσκευή που θα ενταχθεί στη γνωστή πλέον σειρά Honor της εταιρείας. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα mid-range smartphone που δίνει έμφαση στη χαμηλή τιμολόγηση με τίμια χαρακτηριστικά.


Πώς βλέπετε τις δύο νέες φημολογούμενες συσκευές της Κινέζικης εταιρείας; Θεωρείτε ότι θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην εταιρεία;


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger