Να (ακόμη) ένας λόγος να ζηλεύεις πολύ τον Joshua Topolsky του The Verge. Φοράει ήδη το Moto 360!

08 Ιουνίου 2014

Γνωρίζουμε πως το Moto 360, το πιο όμορφο smartwatch που έχουμε δει ποτέ και ενσωματώνει το νέο λειτουργικό για wearables της Google, Android Wear, θα κάνει την εμφάνισή του σχετικά σύντομα στα καταστήματα.


Πόσο... σύντομα, ωστόσο, δεν το γνωρίζουμε ακριβώς και πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν τις μέρες έως το Google I/O 2014 στα τέλη του Ιουνίου, ώστε να μάθουμε περισσότερα από "επίσημα χείλη" για ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα gadgets της σεζόν.

Να όμως και κάποιος που... δε χρειάζεται να περιμένει, το έχει ήδη στο χέρι του και δε διστάζει να κάνει με αυτό... τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ο Joshua Topolsky, αρχισυντάκτης του The Verge, έχει στο χέρι του το Moto 360, κάνοντας πολύ κόσμο να τον ζηλεύει αφόρητα! Εμφανίστηκε στο Tonight Show του Jimmy Fallon στην αμερικανική τηλεόραση και, δε φτάνει που φόραγε το ρολόι της Motorola, δε μίλησε καθόλου γι' αυτό, ούτε το παρουσίασε στην εκπομπή.
Αντίθετα, αναφέρθηκε μόνο στη νέα Lytro camera και σε ένα καινούριο virtual reality game, κάνοντας όσους τον παρακολουθούσαν (και όσους διαβάζουν τη σχετική είδηση στο Internet) να "σκάσουν από το κακό τους".
joshua-topolsky-moto-360
Για να δούμε πότε θα δούμε κι εμείς το Moto 360 από κοντά...
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger