iPad Air 2. Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του!

17 Ιουνίου 2014

Το iPad Air 2, το νέο φημολογούμενο iPad της Apple έχει αρχίσει να μας κλείνει το μάτι.Μάλιστα, όσο θα περνάει ο καιρός και θα πλησιάζουμε στο φθινόπωρο (περίοδο που παραδοσιακά η Apple ανακοινώνει τις νέες της συσκευές), όλο και πιο πολύ θα
αυξάνονται οι διαρροές φωτογραφιών που αφορούν τα νέα υπό ανάπτυξη προϊόντα της Apple. Και επειδή έχουμε χορτάσει από τις ανεπίσημες εμφανίσεις του iPhone 6, ήρθε η στιγμή να πάρουμε μία “ανεπίσημη” γεύση από το διάδοχο του iPad Air.

Ρίχνοντας μία ματιά στις φωτογραφίες της dummy συσκευής του iPad Air 2 που διέρρευσανπρόσφατα στο Internet, καθίσταται σαφές ότι η Apple σε σχεδιαστικό επίπεδο δε δείχνει να διαφοροποιείται σε σημαντικό βαθμό από το προηγούμενο iPad Air. Αυτό που αμέσως μας τράβηξε την προσοχή είναι ότι διαθέτει ένα κυκλικό home key, όπου το πιθανότερο είναι να υιοθετεί την τεχνολογία αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.
DummyIpadAIr2_1
DummyIpadAIr2_7
Στα πλαϊνά τμήματα της συσκευής που απεικονίζεται στις φωτογραφίες διαπιστώνουμε τα παραδοσιακά volume buttons, όμως το κλασικό lock key δείχνει να απουσιάζει μυστηριωδώς. Επιπλέον, δίπλα από τον αισθητήρα της κάμερας υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα που το πιθανότερό είναι να αποτελέσει το μικρόφωνο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβώς τι θα είναι.
DummyIpadAIr2_5
DummyIpadAIr2_4
Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα αναφορικά με τις τεχνικές δυνατότητες του iPad Air 2, καθώς η Apple είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάζει συνεχώς διαφορετικά concepts τόσο σε επίπεδο τεχνικό όσο και σε σχεδιαστικό, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του διαδόχου του iPad Air. Υπομονή, καθώς όσο περνούν οι ημέρες θα έρχονται στην επιφάνεια και άλλα νέα αναφορικά με το πολυαναμενόμενο iPad της Apple.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger