Motorola Moto X+1: Περισσότερες πληροφορίες για τα specs του

18 Ιουνίου 2014

Αν ρωτούσε κανείς για το ποια συσκευή έχουν ακουστεί δεκάδες φήμες τους τελευταίους μήνες, τότε θα λάβανε την απάντηση ότι το Moto X+1 είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphone αυτής της περιόδου και μάλιστα χωρίς να έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρία.

Αρκετοί υπαινίσσονται πως ο διάδοχος του Moto X θα φέρει πολλές εξωτερικές ομοιότητες με το αρχικό μοντέλο, αλλά παρά τις διαρροές για το περίφημο Moto X+1, συνεχίζει να παραμένει ένα μυστήριο το τι πραγματικά θα «κρύβει» εσωτερικά η συσκευή. Όμως, στο blog της TK Tech News αναφέρεται πως κατέχουν στα χέρια τους μια συσκευή την οποία και τεσταραν! Παρ' ολο που το hands-on video της ιστοσελίδας δεν έχει δημοσιευτεί, δίνονται μερικές επιπρόσθετες πληροφορίες για τα specs της συσκευής και συνάμα εξασφαλίστηκε και μια εικόνα από το κάτω μέρος αυτής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγές του παραπάνω ιστότοπου, το νέο Moto X+1 θα περιλαμβάνει μια οθόνη AMOLED Full HD, RAM 2GB, διαθέσιμος αποθηκευτικό χώρο 16/32GB με δυνατότητα επέκτασης έως 64GB. Θα υπάρξει επίσης μια αναβαθμισμένη κάμερα και ίσως η Motorola να κυκλοφορήσει το νέο της τηλέφωνο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Ο σχεδιασμός του νέου smartphone πιθανόν να παραπέμπει αρκετά στα τηλέφωνα της σειράς Droid Ultra, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι και τόσο σίγουρος για το εάν η παραπάνω φωτογραφία είναι όντως αληθινή. 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger