Lenovo K920 με οθόνη 6' ιντσών, QHD ανάλυση και 3GB μνήμη

13 Ιουνίου 2014

Το διάδοχο του Vibe Z με την ονομασία K920 παρουσίασε σήμερα η Lenovo στην έκθεση Mobile Asia Expo το οποίο αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπο με το Galaxy Note 4.
Με unibody σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής η οποία δείχνει μεταλλική (κρίνοντας από το προκάτοχο του το οποίο είχε μεταλλικά μέρη), το Lenovo K920 ξεχωρίζει για την τεράστια οθόνη των 6 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 κάτι σίγουρα ενδιαφέρον αφού είναι το πρώτο μοντέλο της Lenovo με τη συγκεκριμένη ανάλυση και ένα από τα τρία που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Ως κατασκευή, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ικανοποιητικό μέγεθος παρά τη μεγάλη οθόνη εξαιτίας των πολύ μικρών bezel και του πάχους των 7.7 χιλιοστών.

Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 801 της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5 GHz, 3 GB RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB. Η κύρια κάμερα διαθέτει ανάλυση 16MP, υποστηρίζει οπτικό σταθεροποιητή, ενώ η εμπρόσθια έχει υψηλή ανάλυση 5MP για υψηλού επιπέδου selfies.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε απευθύνεται αρχικά για την Κινεζική αγορά και το δίκτυο της China Mobile χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα υπάρξει Ευρωπαϊκή έκδοση, κάτι το πιθανότερο. Πάντως αν επιβεβαιωθεί η Ευρωπαϊκή έκδοση, θα πρέπει να το περιμένουμε και στα μέρη μας μετά το Σεπτέμβριο όταν και τα πρώτα smartphones της Lenovo θα κάνουν την εμφάνιση τους στη χώρα μας.

 Site: Εngadget via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger