PES 2015. Οι πρώτες εικόνες από το νέο Pro! (+trailer)

26 Ιουνίου 2014

Με τη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχει ξεσπάσει για τα καλά και το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο, τι πιο δροσιστικό από μία σειρά από screenshots για το PES 2015(Pro Evolution Soccer).
 PES2015_1
Στα συγκεκριμένα screenshots, εμφανίζονται διάσημοι ποδοσφαιριστές της Juventus, όπως ο Carlos Tevez και Paul Pogba, ενώ επιπλέον στις φρέσκες αυτές εικόνες μπορούμε να διαπιστώσουμε ορισμένες από τις λεπτομέρειες των νέων σταδίων που θα περιλαμβάνονται στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Konami, το PES 2015 πρόκειται για το πρώτο (ύστερα από πολύ καιρό) παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς, του οποίου ένα τμήμα αναπτύσσεται και από την Konami Βρετανίας, καθώς οι developersτου πιστεύουν ότι έτσι θα βρίσκεται πιο κοντά με το πνεύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ακόμη βέβαια δεν έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις βελτιώσεις του gameplay και τις νέες λειτουργίες του PES 2015 (υπήρχε η φήμη στην E3 ότι στις 25 Ιουνίου θα υπήρχε μία πιο λεπτομερής ανάλυση του τίτλου), ούτε βέβαια για την ημερομηνία κυκλοφορίας, που κάποιοι παράγοντες της αγοράς τοποθετούν στα τέλη Σεπτεμβρίου.





Τα πρόσφατα screenshots μας δίνουν μία πρώτη γεύση από το PES 2015, εάν θέλετε δείτε και το παρακάτω teaser videο που προβλήθηκε στην E3 για να σας ανοίξει πιο πολύ η όρεξη…

UPDATE: Δείτε παρακάτω το πρώτο, δυστυχώς σύντομο trailer του PES 2015 και πείτε μας γνώμη!
[via]

Μοιραστοίτε το :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger