Πλήρως ανανεωμένο Skype 5.0 για iPhone

10 Ιουνίου 2014

Σε μια πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Skype για το iPhone προχωράει μέσα στην εβδομάδα η Microsoft δίνοντας σήμερα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Με μια πρώτη ματιά στην εικόνα που συνοδεύει την είδηση, είναι φανερή η διάθεση
της Microsoft να φέρει το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής όσο το δυνατόν πιο κοντά σ' αυτό της έκδοσης για την πλατφόρμα των Windows Phone και του Android, «βελτιστοποιημένη όμως για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του iOS».

Όμως οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στο γραφικό περιβάλλον αφού το νέο Skype 5.0 για iPhone είναι πέντε φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχο του με πολύ πιο ομαλά animations και transitions, χωρίς όπως αναφέρει η εταιρεία να επηρεάζεται η αυτονομία της συσκευής.

Έχει δοθεί έμφαση στη διεξαγωγή ομαδικών συζητήσεων μέσα από την εφαρμογή καθώς και στην αποστολή μηνυμάτων σε χρήστες που δεν είναι συνδεδεμένοι, οι οποίοι λαμβάνουν τα μηνύματά τους αμέσως μόλις συνδεθούν.



Η Microsoft φέρεται να έχει λύσει και ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εφαρμογής, αυτό των ειδοποιήσεων οι οποίες τώρα γίνονται «πιο έξυπνες» προσθέτοντας ότι «καθώς διαβάζετε τα μηνύματά σας στο PC, tablet, Xbox η άλλη πλατφόρμα, οι συζητήσεις αυτές θα σημειώνονται ως αναγνωσμένες χωρίς να δέχεστε περιττές ειδοποιήσεις».

Σύντομα αναμένεται και μια εξίσου ανανεωμένη έκδοση του Skype, αυτή τη φορά για το iPad χωρίς να υπάρχει όμως κάποια πιο συγκεκριμένη αναφορά.

 Site: neowin via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger