E3 2014: Sony press conference

10 Ιουνίου 2014

Φήμες για καταιγισμό νέων games. Gran Turismo 7, Uncharted 4, God of War 4, Wipeout και games από τις Quantic Dream και Sony Japan! [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 7/5/14] Ένα μήνα πριν την E3 (10-12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες) και αφότου ήδη οι πρώτες πληροφορίες για τις Microsoft, Nintendo και EA 
συζητιούνται, έρχεται πλέον η σειρά της Sony.

Το DualShockers το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή, αναφέρει ότι έχει στα χέρια του όλα τα πλάνα παρουσίασης της Sony για την φετινή E3! Η πηγή που ανέφερε τα παρακάτω, λέει ότι απέσπασε τις πληροφορίες της από την BBH (εταιρεία marketing της Νέας Υόρκης) που δουλεύει για λογαριασμό της Sony. Επίσης, όσα θα διαβάσετε συζητιούνται και στο NeoGAF συνεπώς δεν είναι μόνο το DualShockers που έχει αυτές τις πληροφορίες.
Συγκεκριμένα λοιπόν αναμένεται να δούμε:
- Τρέιλερ 3 λεπτών για το Uncharted στο PS4 με στοιχεία από το gameplay. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι του 2015.
- Το νέο παιχνίδι της Media Molecule, δημιουργού του LittleBigPlanet. Θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία του Project Moprheus και θα έχει έναν πλήρη 3D κόσμο και πανέμορφα γραφικά. Πιθανον θα ονομαστεί "Entwined". Ο τίτλος αυτός κατοχυρώθηκε απ' τη Sony την προηγούμενη εβδομάδα.
- Το Gran Turismo 6 θα κυκλοφορήσει στο PS4 στα 1080p, 60 frames το δευτερόλεπτο. Αναμένεται ακόμη το Gran Turismo 7: Prologue με ανώτερα γραφικά και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως social connection στο PS4, νέες πίστες κτλ. Θα το δούμε στα μέσα του 2015.
- Θα παρουσιαστεί τρέιλερ του God of War 4 που αναμένεται στα τέλη του 2015. Η Microsoft φημολογείται παράλληλα ότι θα παρουσιάσει το νέο Gears of War!
- Το όνομα Kill Strain που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες θα αφορά τελικά reboot του Syphon Filter για το PS4. Η Bend θα ανανεώσει την σειρά με νέα γραφικά και κυκλοφορία πιθανόν τον χειμώνα του 2014.
- Το Wipeout θα έρθει και στο PS4. Θα το αναπτύξει μάλλον η Sony London ή και μία εκ των Evolution ή Firesprite.
- Η Quantic Dream, δημιουργός των Heavy Rain και Beyond: Two Souls, θα δείξει ένα ακόμη τρέιλερ για το νέο της παιχνίδι. Τα γραφικά του θα είναι ανάλογα με αυτά του Dark Sorcerer που είχαμε δει πέρυσι.
- Η Ready at Dawn θα δείξει gameplay demo on stage για το The Order: 1886 που αναμένεται φθινόπωρο του 2014.
- Η Ninja Theory δουλεύει για ένα νέο PS4 exclusive. Δεν αποκλείεται να έχει σχέση με το Heavenly Sword.
- Η Sony London θα παρουσιάσει το νέο της παιχνίδι με κάμερα τρίτου προσώπου.
- Η Guerilla Games θα είναι στην E3 και θα φέρει μαζί τα RPG της που θα ικανοποιήσουν το hardcore κοινό.
- Η Sucker Punch δουλεύει πάνω στο inFamous: Second Son DLC με νέες δυνάμεις για τον Rowe και πιθανόν νέα τοποθεσία.
- Η Sony Japan θα ανακοινώσει 2-3 games. Το Project Beast που θα είναι πνευματικός διάδοχος του Demon Souls και το The Last Guardian! Αμφότεροι για το PS4. Ο τρίτος παραμένει ακόμη μυστικό.
- Η Evolution θα δείξει live demo του Driveclub που αναμένεται να έχει λεπτομερή γραφικά νέας γενιάς. Το demo του θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της press conference.
Τέλος, η πηγή αναφέρει ότι η press conference της Sony θα συνοδευτεί από τις εταιρείες Rockstar, Ubisoft, EA, Konami, Capcom, Warner, Activision, Square Enix και Take Two.
Για να δούμε αν όλες οι παραπάνω πληροφορίες θα αληθεύουν. Ακόμα και οι μισές από αυτές να ισχύουν, οι fans της Sony θα έχουν έναν σοβαρό λόγο να περιμένουν την φετινή E3 που θα διεξαχθεί 10-12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.
Μείνετε συντονισμένοι στο TechinPro για να παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις.
[UPDATE: 12/5/14] Η Sony ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει press conference στην E3 στις 10 Ιουνίου και ώρα 04:00 τα ξημερώματα.
Φτιάξτε καφέ και συντονιστείτε μαζί μας γιατί όλες τις ημέρες της E3 στο GameWorld θα έχουμε Live Update!
Το ρεπερτόριο της Sony
Σε μία συνέντευξη τύπου η οποία κράτησε ως συνήθως δύο ώρες, η Sony έδειξε δεκάδες games, από τα οποία όμως ξεχώρισαν συγκεκριμένα exclusives. Στην πρώτη μιάμιση ώρα το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα LittleBigPlanet 3, Grim Fandago, The Order: 1886 για το οποίο είδαμε νέο gameplay video, καθώς και το Ratchet & Clank: The Movie. Το Bloodborne από την From Software (Demon Souls/Dark Souls) θα κυκλοφορήσει για το PS4 το 2015 και δεν γνωρίζουμε ακόμη 100% αν θα είναι exclusive για την Sony.
Το LittleBigPlanet 3 αποτελεί συνέχεια της ομώνυμης Platform/Puzzle σειράς και θα αναπτυχθεί για άλλη μια φορά με την Media Molecule, ενώ το Grim Fandago βασίζεται στο πασίγνωστο Adventure που έκανε θραύση στις τάξεις των PC gamers στα 90s. Στη λίστα των αποκλειστικών τίτλων προστέθηκε και το Magicka 2 της Paradox ως console exclusive.
Συνολικά ανακοινώθηκαν 25 free-to-play games, τομέας όπου ηγείται η Sony, 100 games υπό ανάπτυξη για το PS Vita και μία πλειάδα από indie games, όπως τα Abzu, No Man's Sky, Kingdom Under Fire 2, PlanetSide 2 (console exclusive), Powers και Guns Up. Ανακοινώθηκε επίσημα το Project Morpheus, μαζί με τα πρώτα τρία games του, τα Jurassic Encounter, Eve Valkyrie και Street Luge.
Ένα σημαντικό ποσοστό των τρέιλερ που είδαμε αφορούσαν multiplatform games, όπως τα Far Cry 4, Batman: Arkham Knight και Dead Island 2, με την Sony να έχει ξεχωριστές συνεργασίες με κάθε publisher για in-game αποκλειστικότητες.
Σε κάποια σημεία η συνέντευξη τύπου έκανε "κοιλιά", ειδικά στα σημεία όπου ανέβηκε στη σκηνή Shawn Layden, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony America, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο PSN (με αριθμούς επισκεψιμότητας και αλληλεπίδρασης χρηστών με το DualShock 4) και το PlayStation TV, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές για την Ευρώπη. Η πιο ευχάριστη είδηση για τους κατόχους PS4 είναι ότι το YouTube θα γίνει διαθέσιμο σε λίγους μήνες. Θα μπορείτε να ανεβάζετε τα βίντεό σας αλλά όχι ακόμη να κάνετε live streaming, κάτι που ωστόσο είναι υπό διερεύνηση.
Η παρουσίαση έκλεισε ιδανικά με το Uncharted 4 για PS4 για το οποίο παρουσιάστηκε απλά ένα μικρό teaser τρέιλερ. Την ύπαρξή του την γνωρίζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο το τρέιλερ αυτό είναι το πρώτο στο οποίο βλέπουμε τον Nathan Drake. Το παιχνίδι αναμένεται μέσα στο 2015.
Τι έλειπε από την press conference
Οι περισσότερες φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν για την Sony και βάση των φιλοδοξιών που είχαμε . Συγκεκριμένα δεν είδαμε τρέιλερ του God of War 4, τα φημολογούμενα Kill Strain, Wipeout, το Dark Sorcerer της Quantic Dream, το αποκλειστικό video game της Ninja Theory και νέα games απο Guerilla και Sony London.
Το Shadow of the Beast για το οποίο παρουσιάστηκε τρέιλερ στην περυσινή E3 τηρεί έκτοτε σιγή ιχθύος, κάτι που ισχύει ακόμη περισσότερο για το The Last Guardian, που λίγες ώρες πριν την έναρξη της E3 φημολογούνταν ότι έχει ακυρωθεί. Η Sony διέψευσε την είδηση ακύρωσης, ωστόσο παρέλειψε να αναφέρει το παραμικρό στην E3, κάτι που δεν μπορεί παρά να μας βάζει σε υποψίες για το αν όντως οι φήμες αληθεύουν.
[LIVE Update 10/6, 04:00] Δείτε όσα συμβαίνουν στη συνέντευξη τύπου της Sony με live update από το GameWorld. 
03:48: Το live streaming ξεκίνησε και ο Alexey Pajitnov, δημιουργός του Tetris, βρίσκεται στην αίθουσα. Το Tetris κλείνει 30 χρόνια και το Tetris Ultimate θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μεταξύ άλλων και στο PS Vita.
03:59: Αυτή τη στιγμή παίζει Co-Op τρέιλερ του Killzone: Shadow Fall
04:03: Η συνέντευξη τύπου ξεκινάει με μια μικρή καθυστέρηση τριών λεπτών.
04:05: Το πρώτο τρέιλερ μας δείχνει το Destiny, το οποίο διαδραματίζεται στον πλανήτη Άρη. Η Sony ξεκινάει με multiplatform. Ο αφηγητής δίνει έναν επικό τόνο, καθώς απευθύνεται σε εσάς λέγοντάς πως είστε η τελευταία ελπίδα της γης.
04:08: Ο Andrew House, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment, ανεβαίνει στο stage για να ξεκινήσει την παρουσίαση. 
04:11: Ανακοινώνει ότι στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει λευκό PS4 και Destiny πακέτο σε οικονομική τιμή. Το λευκό PS4 σίγουρα θα αποτελέσει δέλεαρ σε όσους δεν έχουν ακόμη την κονσόλα στην κατοχή τους. Επίσης, η beta του Destiny θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, πρώτα στο PS4 και μετά στα υπόλοιπα format.
04:14: Βλέπουμε gameplay video του The Order: 1886.
04:17: Σειρά έχει το rhythm game Entwined. Στη σκηνή ανεβαίνει τώρα ο Scott Rohde, αντιπρόεδρος της Sony Worldwide Studios. To Entwined κυκλοφορεί από...τώρα, στην τιμή των 10 ευρώ.
04:20: Infamous: Second Son DLC αναπτύσσεται από την Sucker Punch. Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και δεν θα χρειάζεται να έχετε το παιχνίδι για να το παίξετε. Αν το έχετε όμως τότε θα σας δοθεί δώρο επιπλέον περιεχόμενο.
04:21: Τώρα βλέπουμε τρέιλερ του First Light που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.
04:22: Ακολουθεί το LittleBigPlanet 3! Η πρώτη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς! Τέσσερις εκπρόσωποι της Sony παίζουν ταυτόχρονα σε Co-Op και μάλιστα live με τα όποια λαθάκια.
04:29: O Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony, έρχεται στη σκηνή και αποθεώνεται από μία μερίδα του κοινού.
04:31: Ανακοινώνει το Bloodborne από την From Software, δημιουργό της σειράς Demon Souls/Dark Souls. Άραγε θα είναι exclusive; Το τρέιλερ που βλέπουμε έχει έναν σκοτεινό δολοφόνο με μια ένα τεράστιο δρεπάνι που πετσοκόβει πτώματα. Πραγματικά ανατριχιαστικό. Θα κυκλοφορήσει το 2014 χωρίς να αναφέρονται format. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι exclusive, διότι αν ήταν θα γινόταν μια αναφορά.
04:34: Σειρά έχει το Far Cry 4, για το οποίο μας μιλάει ο Alexander Hutchinson, Creative Director της Ubisoft, παρουσιάζοντας ένα gameplay video. Δείχνει διαφορετικό από αυτό που είδαμε στην συνέντευξη τύπου της Ubisoft καθώς περιέχει σκηνές μάχης. Ο ήρωας ελέγχει ένα crossbow, ενώ μπορεί και βάζει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε βαρέλια, στη συνέχεια τα κλωτσάει κι αυτά ανατινάσσονται πάνω στους εχθρούς.
04:38: Το Far Cry 4 θα περιλαμβάνει Co-Op καθώς ένας δεύτερος παίκτης μπαίνει μέσα όπως θα δείτε στο βίντεο. Πιθανόν θα είναι drop-in, drop-out Co-Op. Μέχρι σήμερα υποστηρίζονταν κάθε είδους multiplayer modes, μέχρι και Co-Op σε επιπλέον αποστολές, όμως δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο στο βασικό campaign.
04:41: Ο Adam Boyes, αντιπρόεδρος του τμήματος έκδοσης και δημοσίων σχέσεων της Sony λέει ότι μόνο σε PS3 και PS4 θα μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας από το PSN και να παίξετε, ακόμα κι αν δεν θα έχουν το παιχνίδι. Αυτό αποτελεί αν μη τι άλλο μια ενδιαφέρουσα αποκλειστικότητα.
04:42: Kαγκουροχαρούμενο τρέιλερ ενός τυπά που τρέχει ακούγοντας μουσική από τα ακουστικά του. Καταλήγει όμως να μεταμορφώνεται σε ζόμπι όπως και οι γύρω του ώσπου σφάζεται από ένα φορτηγό. Είναι το Dead Island 2.
04:43: Οι εχθροί του THe Last of Us θα έρθουν στο Diablo 3 τον Αύγουστο. Θα μπορούμε να πολεμήσουμε ενάντια σε clickers και λοιπό συνάφι. 
04:44: Το Dead Island 2 θα έχει 30 ημέρες αποκλειστική beta στο PS4. Θα δούμε επίσης ένα αποκλειστικό level κι έναν αποκλειστικό χαρακτήρα για τις κονσόλες της Sony.
04:45: Τρέιλερ του Battlefield: Hardline.
04:47: Αποκλειστικό περιεχόμενο για τις κονσόλες PlayStation στο Disney Infinity 2. Συγκεκριμένα πρόκειται για Collector's Edition με τον Hulk.
04:49: Χιουμοριστικό τρέιλερ του Magicka 2 με το μότο "Learn to Spell". Κοντεύουμε να κλείσουμε μία ώρα συνέντευξης τύπου και πέρα από το LittleBigPlanet 3 έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε δει άλλο δυνατό exclusive της προκοπής.
04:51: Κατά φωνή και το δεύτερο καλό exclusive. Το Grim Fandago ανακοινώνεται για PS4 και PS Vita! Μετά το Shadow of the Beast, η Sony κλείνει άλλο ένα ιστορικό IP.
04:52: Συνεχίζουμε με indie games που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για τις κονσόλες της Sony. Πρόκειται για τα Devolver, Bruteforce, Titan Souls (Platform/Adventure), Not a Hero (PS4/PS Vita), Hotline Miami 2 (2D Top-down Shooter για PS4/PS3/PS Vita). Το τρέιλερ κλείνει με το The Talos: Principle για το PS4, το οποίο ανακοινώνεται για πρώτη φορά και μοιάζει κάπως πιο...επικούρα από τα προηγούμενα.
04:54: Εδώ και 10 λεπτά ο Adam Boyes μας δείχνει ότι διαβάζει γράμματα από μικρούς fans της Sony. Αν του γράψω ένα τώρα και του το δώσω θα έλεγε "Θα δούμε gameplay από Uncharted 4, Shadow of the Beast, God of War 4 και καμιά ανακοίνωση Crash Bandicoot;"
04:55: Ανακοινώνεται το Let it Die της Grasshoper Interactive (Suda 51), μέσω ενός Brutal τρέιλερ με αλυσοπρίονα και όπλα. Δεν νομίζω να περάσει στην Αυστραλία το συγκεκριμένο.
04:56: Νέο παιχνίδι από την Giant Squid με τίτλο Abzu.
04:59: Τρέιλερ ενός ακόμη indie game, του No Man's Sky. Ο κόσμος του έχει αποχρώσεις του πορτοκαλί και έντονα bloom effects. Πρόκειται για ένα Sci-Fi game στο οποίο θα εξερευνείτε πλανήτες πεζοί ή θα εμπλέκεστε σε μάχες με το αεροσκάφος σας. Ο Sean Murray, ιδρυτής της Hello Games, αναφέρει λίγα λόγια για το παιχνίδι.
05:01: Κλείσαμε μία ώρα. Περίπου το 70% όσων έχουμε δει πρέπει να είναι indie games.
05:05: Ο Andrew House επιστρέφει στο stage, μιλάει για την PlayStation Camera και αμέσως μετά δείχνει το Project Morpheus! Αναμένονται games για το δημοφιλές Virtual Reality headset. Τα πρώτα τρία games είναι τα Jurassic Encounter, Eve Valkyrie και Street Luge.
05:06: Στη σκηνή ανεβαίνει ο Shawn Layden, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony America. Ανακοινώνει μερικά στατιστικά του PSN αλλά και το YouTube που θα έρθει στο PSN μέσα στο 2014. Αρχικά θα μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο στο κανάλι σας αλλά μετέπειτα θα υποστηρίζεται και live streaming. Θυμίζουμε ότι αυτό είναι σήμερα εφικτό σε Twitch.tv και UStream.
05:11: Ο Layden ανακοινώνει ότι τα free-to-play games θα αυξηθούν. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα έρθουν 25 νέα f2p games, στα οποία συμπεριλαμβάνοναι τα Kingdom Under Fire 2, PlanetSide 2 και Guns Up.
05:15: Η υπηρεσία live streaming της Gaikai θα ξεκινήσει στο PlayStation Now στις 31 Ιουλίου σε Αμερική και Καναδά, αρχικά σε PS4 και μετά σε PS3 και PS Vita. Για να παίξετε τα games θα πρέπει να έχετε DualShock 3. Στη λίστα θα μπουν για αρχή τα Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, Ratchet & Clank: Into the Nexus και Ultra Street Fighter 4.
05:17: Πάνω από 100 games για το PS Vita βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Ορισμένα εξ αυτών είναι τα Child of Light, Tales of Light R, Tales from Borderlands και Minecraft.
05:19: Το PlayStation TV θα είναι διαθέσιμο για 99 δολάρια και θα περιλαμβάνει 1000 games. Θα υπάρξει και πακέτο με 139 δολάρια που θα περιέχει επιπρόσθετα DualShock 3, 1GB memory card και The Lego Movie video game και HDMI cable.
05:21: Παρουσίαση gameplay video του Mortal Kombat X, το οποίο σημειωτέον είναι multiplatform, όπως όλη η σειρά. Βλέπουμε νέες κινήσεις, όπως το ομοίωμα πάγου από τον Sub-Zero ή τις λεπίδες του Scorpion, καθώς και νέους χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα μία ηρωίδα που ιππεύει...κάτι σαν ogre.
05:26: O Brian Michael Bendis, συνδημιουργός και επικεφαλής παραγωγής του video game Powers, ανακοινώνει το δημιούργημά του που βασίζεται στα ομώνυμα comic books.
05:31: Ο Andrew House ανακοινώνει επιτέλους άλλο ένα exclusive. Ratchet & Clank: The Movie. Αναμένεται το 2015. Θα αναπτυχθεί επίσης το πρώτο Ratchet & Clank για το PS4 στις αρχές του 2015. Από HD remakes άλλο τίποτα.
05:33: Τώρα παίζει τρέιλερ με αποσπάσματα του The Last of Us. Θα κυκλοφορήσει The Last of Us Remastered στις 29 Ιουλίου για το PlayStation 4.
05:35: Βίντεο για το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Επίσης multiplatform.
05:40: Παίζει τρέιλερ του Grand Theft Auto 5. Ο Andrew House ανακοινωνει ότι θα έρθει στο PS4 αυτό το φθινόπωρο. Θα μπορείτε να μεταφέρετε τους χαρακτήρες σας και την πρόοδό σας από το PS3 στο PS4. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους κατόχους Xbox 360 αν μεταφερθούν στο Xbox One.
05:42: Από την Rocksteady βλέπουμε τρέιλερ του Batman: Arkham Knight. Ξανά multiplatform. Αποκλειστικότητες κυρίως στα τρέιλερ έχουμε μέχρι τώρα. Αποκλειστικές αποστολές με τον Scarecrow στις κονσόλες της Sony.
05:47: Η παρουσίαση κλείνει με ένα τελευταίο video game. Uncharted 4;
05:49: Ναι, Uncharted 4 στο PS4. Η Sony έσωσε...την βραδιά.
Ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας. Μείνετε συντονισμένοι για το τελικό update.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger