Σύντομα υποστήριξη φακέλων στην Start Screen των Windows Phone 8.1

30 Ιουνίου 2014

Με τα Windows Phone η Microsoft ακολούθησε μία πιο απλή προσέγγιση όσο αφορά στη διαχείριση των apps, αποφεύγοντας τους φακέλους που έχουν υϊοθετήσει τα Android και iOS. Αυτό ωστόσο αναμένεται να αλλάξει.
Σύμφωνα με ένα άρθρο που έκανε την εμφάνιση του στην ιστοσελίδα των Windows Phone, η εταιρεία αναμένεται να υποστηρίξει φακέλους στην Start Screen του mobile λειτουργικού συστήματος της εταιρείας. Η προσέγγιση για τη δημιουργία φακέλων είναι όμοια με αυτή στα Android και iOS. Έτσι, κρατώντας το δάχτυλο πάνω από ένα Live Tile, ο χρήστης μπορεί να το “σύρει” πάνω από ένα άλλο, και μόλις το αφήσει δημιουργείται ένας φάκελος με τα δύο apps, που ο χρήστης μπορεί να μετονομάσει. Οι εφαρμογές στη συνέχεια είναι προσβάσιμες μέσω του φακέλου.

Η Microsoft επισημαίνει, ότι για τη δημιουργία φακέλων στην οθόνη έναρξης, είναι απαραίτητο ο χρήστης να έχει εγκατεστημένα στο κινητό του το Windows Phone 8.1 Update, που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη λειτουργικότητα θα έρθει στους χρήστες με τη μορφή κάποιας ξεχωριστής αναβάθμισης, και όχι με την εμφάνιση κάποιας νέας έκδοσης του λειτουργικού.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι φάκελοι πάντως δεν είναι κάτι νέο στα Windows Phone, αφού η Nokia πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής App Folder, που προσφέρει περίπου την ίδια λειτουργικότητα.

 Site: The Verge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger