Xolo WIN Q900s: Το ελαφρύτερο smartphone με Windows Phone είναι γεγονός

30 Ιουνίου 2014

Πριν από λίγες μέρες μαθαίναμε μέσα από φήμες ότι η Xolo ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone με λειτουργικό Windows Phone. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και πλέον είναι γεγονός, με τη νέα συσκευή της Ινδικής εταιρείας να κυκλοφορεί επίσημα και να
διαθέτει το σημαντικό χαρακτηριστικό του πολύ μικρού βάρους. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά, τη τιμή και τη διαθεσιμότητα της νέας συσκευής

Το Xolo WIN Q900s λοιπόν, όπως ονομάζεται, διαθέτει το SoC της Qualcomm, Snapdragon 200, με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, 1GB RAM και 8GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω χρήσης MicroSD. Η οπίσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 8MP συνδυασμένο με LED flash ενώ η εμπρόσθια αισθητήρα στα 2MP. Η διαγώνιος της οθόνης είναι στις 4.7 ίντσες με HD ποιότητα. Παράλληλα η συσκευή παρέχει και υποστήριξη δύο καρτών SIM.

Η Xolo διαθέτει το WIN Q900s στην Ινδία, σε συνεργασία με το Snapdealer, το οποίο προσφέρει τη συσκευή για προπαραγγελία σε μειωμένη τιμή κοντά στα 122 ευρώ, με τη συσκευή να κάνει sold out πουλώντας 5000 κομμάτια. Απ' τα μέσα Ιουλίου η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για αγορά στη τιμή των 146 ευρώ στην αγορά της Ινδίας.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger