To iPhone 6 φημολογείται πως θα υποστηρίζει ανάλυση 2K

18 Ιουνίου 2014

Με νέα βελτιωμένη οθόνη ευκρίνειας 2K Quad HD (2560 x 1440 pixels) θα εμφανιστεί δημοσίως το επερχόμενο iPhone 6 της Apple, αυτό επικαλείται μια ασιατική πηγή που λέει ότι η πληροφορία της προέρχεται από εργαζομένους της εταιρίας στο Χονγκ Κονγκ.


Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί μια από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις σε iOS συσκευή, καθώς αν ανατρέξουμε και δούμε τις αναλύσεις που υποστήριζαν προγενέστερα μοντέλα, θα δούμε ότι η διαφορά μάλλον θα είναι ιδιαίτερα αισθητή, αρκεί να αναφερθεί ότι στα iPhone 5/5S/5C ο λόγος ανάλυσης είναι στα 1136 x 640 pixels.

Πριν από λίγες μόνο ημέρες, ο επαγγελματίας οδηγών αγώνων Jimmy Lin δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατάει iPhone 6 και μάλιστα η εικόνα είναι αυθεντική, δεν πρόκειται για «φιάσκο». Άλλωστε πέρυσι το καλοκαίρι ο ίδιος άνθρωπος είχε αναρτήσει φωτογραφία του iPhone 5C αρκετές εβδομάδες πριν αυτό παρουσιαστεί επίσημα από την Apple, άρα όλα είναι ανοιχτά ως πιθανά σενάρια που μπορούν να συμβούν.

Η ίδια πηγή δεν διευκρίνισε σε ποιο μοντέλο αναφέρεται (4.7 ή 5.5 ιντσών) η προτεινόμενη ανάλυση 2K Quad HD που φαντάζει να είναι σχεδόν παρόμοιο το αποτέλεσμα όπως στο LG G3. Τον Μάρτιο γνωστός tipster, δήλωνε ότι το iPhone 6 θα έχει μια οθόνη τεχνολογίας Ultra Retina με πυκνότητα Pixels στα 389ppi, ενώ ο Mark Gurman, γνωστός blogger με έγκυρές προβλέψεις, ισχυρίστηκε ότι η Apple θα κάνει χρήση μιας νέας συνδυαστικής τεχνικής για το επόμενο iPhone δίνοντας ανάλυση 1704x960pixel.

Θα θέλατε να δείτε στο επόμενο iPhone μια οθόνη με ανάλυση Quad HD; 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger