Transformers Rise of the Dark Spark. Κυκλοφορεί στα τέλη Ιουνίου!

14 Ιουνίου 2014

Με την επερχόμενη ταινία των Transformers να βρίσκεται μία ανάσα από τις κινηματογραφικές αίθουσες, όπως ήταν λογικό δεν θα μπορούσε να μην κυκλοφορήσει ένας τίτλος που θα εκμεταλλεύεται το hype που θα δημιουργηθεί γύρω από
το μοναδικό σύμπαν των Transformers. Άλλωστε, έχουν ήδη περάσει δύο χρόνια από το τελευταίο Transformers game, ενώ ταινία έχουμε να δούμε από το 2011.

Ο νέος τίτλος αποτελεί «συνοδευτικό» της ταινίας Transformers: Εποχή Αφανισμού, ενώ το storyline του πιάνει από εκεί που είχε μείνει το προηγούμενο παιχνίδι, Transformers: Fall of Cybertron. Ξεκινάμε λοιπόν για ένα τεράστιο κυνηγητό για ένα αρχαίο λείψανο με το όνομα Dark Spark, το οποίο είναι εξίσου δυνατό με το Matrix of Leadership! Καθώς προχωράμε στο single-player campaign του παιχνιδιού θα έχουμε τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των αγαπημένων Autobots και των Decepticons.Όσον αφορά το gameplay, το Transformers: Rise of the Dark Spark είναι ένα κλασικό shooter τρίτου προσώπου, όπως ακριβώς ήταν και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς! Το ενδιαφέρον με το single-player campaign βέβαια είναι πως μπορείς να διαλέξεις με ποια πλευρά μάχεσαι, αν δηλαδή υποστηρίζεις τα Autobots και προσπαθείς να προστατεύσεις τον πλανήτη Γη και ολόκληρη την ανθρωπότητα, ή αν προτιμάς να τα καταστρέψεις όλα παίζοντας στο πλευρό των Decepticons.
Rise_of_the_dark_sparkB
Στην πλευρά του multiplayer, συναντούμε την επιστροφή του επικού Escalation mode, στο οποίο μαζί με άλλους τρεις παίκτες προσπαθείτε να καταπολεμήσετε ορδές από εχθρούς που συνεχώς αυξάνεται η δυσκολία τους. Στόχος σας να καταφέρετε να υπερασπιστείτε το οχυρό σας. Μη νομίζετε όμως πως οι επιλογές χαρακτήρων θα είναι λίγες, αφού μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 40 διαφορετικά Transformers στο mode αυτό. Επίσης, πόσο κουλ θα ήταν να μοιράζονται οι πόντοι εμπειρίας και οι αναβαθμίσεις που κάνετε και στο single-player και στο multiplayer; Ε λοιπόν δεν είναι όνειρο, είναι η πραγματικότητα!
Rise_of_the_dark_sparkC
Σε αναμονή λοιπόν, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου για: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, 3DS. Μείνετε συντονισμένοι για αναλυτική παρουσίαση!

[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger