Το Twitter υποστηρίζει πλέον animated GIF

19 Ιουνίου 2014

Τόσο στην ιστοσελίδα του Twitter όσο και στις iOS και Android εφαρμογές της γνωστής υπηρεσίας, υπάρχει από σήμερα η δυνατότητα παρακολούθησης GIF αρχείων με κίνηση στο timeline, κάνοντας απλά click στο κουμπί έναρξης.
Πάντως η αυτόματη αναπαραγωγή του animated GIF δεν είναι δυνατή, αποτρέποντας σας από το να "κατεβάσετε" μεγάλα αρχεία που δε χρειάζεστε. Το να ανοίξετε ένα tweet είναι δική σας ευθύνη αλλά το GIF θα αρχίζει να παίζει.

Η υποστήριξη animated GIF στο Twitter ήταν ένα αίτημα με μεγάλη ζήτηση από τους χρήστες και η προσθήκη του θα κάνει ευκολότερη την ανάγνωση του feed ενός χρήστη καθώς για την προβολή των tweet που ενσωματώνουν κάποιο animated gif ο χρήστης έπρεπε μέχρι σήμερα να ανοίξει νέο παράθυρο για να το δει.

Από την άλλη πλευρά, το Facebook αρνείται να υποστηρίξει τη δυνατότητα αναπαραγωγής GIF γιατί ανησυχεί σχετικά με το πως θα φαίνονται στην σελίδα των News Feed.

 Site: Twitter Support
 Site: TheVerge via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger