Το Windows Phone 8.1 update ολοκληρώθηκε! Η Cortana και άλλα fixes πλησιάζουν…

11 Ιουνίου 2014

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε μέσω του Joe Belfiore, υπευθύνου του Windows Phone Program ότι η προγραμματιστική ομάδα του κατάφερε πρόσφατα να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του κώδικά για το νέο Windows Phone 8.1 update, το οποίο για αρχή
θα αφορά ταLumia smartphones που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, o Belfiore ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Windows Phone 8.1 update βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία του testing, καθώς ακόμα απομένουν μερικές ρυθμίσεις και fixes που θα πρέπει να γίνουν στον τελικό κώδικα. Ωστόσο, μία ανεξάρτητη πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά όμως με την προγραμματιστική ομάδα του λειτουργικού Windows Phone, σε μία προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει καλύτερα τα λόγια του Joe Belfiore ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε μία ανάσα από την gold έκδοση του update, γεγονός που σημαίνει ότι λίγο πριν το τέλος Ιουνίου, οι Nokia users θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα smartphones τους. Το Windows Phone 8.1 update θα προσθέσει την ψηφιακή βοηθό Cortana, όπως επίσης τη λειτουργία Action Center που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν τις ειδοποιήσεις τους και να εκμεταλλεύονται καλύτερα μία σειρά από network settings. Οι κάτοχοι Lumia θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν το Windows Phone 8.1 update, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους κατασκευαστές Windows Phone, λόγω της ιδιαίτερα στενής σχέσης που έχει η Microsoft με τη Nokia. Ωστόσο, οι Lumia users οφείλουν να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, καθώς οι συσκευές τους θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον 1GB μνήμης RAM. Στις περιπτώσεις που θα υπάρχουν μόνο 512MB RAM, τότε οι νέες features που θα προσφέρει το update δεν θα λειτουργούν.
Με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι η Microsoft, το τελευταίο καιρό βάζει τα δυνατά της, έτσι ώστε να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από την αγορά μπορεί και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος έναντι της Google (Android) και της Apple (iOS).
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger