Witcher 3. Τεράστια διαρροή αρχείων του στο Internet!

23 Ιουνίου 2014

Το Witcher 3 συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αναμενόμενους τίτλους της επόμενης χρόνιας, για αυτό και η gaming community το περιμένει πως και πως. Ωστόσο, σήμερα μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους της CD Projekt, καθώς πολλά
από τασχεδιαστικά αρχεία του πολυαναμενόμενου RPG διέρρευσαν στο Internet!
the-witcher-2-steam
Σύμφωνα με μία σειρά από screenshots που έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, αποκαλύπτονται πολλά από τα σχεδιαστικά concept του τίτλου, ενώ επίσης φαίνονται και τα διαφορετικά endings του Witcher 3. Συγκεκριμένα σε αυτές τις εικόνες απεικονίζονται 64 διαφορετικά τέρατα, αλλά και 174 μουσικά κομμάτια. H διαρροήπροέκυψε ύστερα από μία επίθεση από hackers στο Google Drive, ενός εκ των developers του Witcher 3. Η CD Projekt μέσω μίας επίσημης τοποθέτησης της, επιβεβαίωσε το ατυχές συμβάν της διαρροής, ωστόσο οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας εμφανίστηκανκαθησυχαστικοί, συμβουλεύοντας τους φίλους του γνωστού παιχνιδιού να μην κατεβάσουν τα συγκεκριμένα αρχεία, καθώς έτσι κινδυνεύει να χαλάσει η εμπειρία του Witcher 3: Wild Hunt. Επίσης, οι developers της CD Projekt τόνισαν ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την παραγωγή του παιχνιδιού.
_the_witcher_3_wild_hunt
Το Witcher 3: Wild Hunt, που συνεχίζει τις επικές περιπέτειες του Geralt, θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2015 για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Ελπίζουμε να μην τύχουν άλλες κακοτοπιές στο team του Witcher 3.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger