Ο Kobe Bryant δοκιμάζει ήδη το iWatch της Apple (φήμες);

23 Ιουνίου 2014

O πασίγνωστος μπασκετμπολίστας των Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, σύμφωνα με φήμες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας είναι ένας από τους πρώτους αθλητές στον κόσμο που εδώ και καιρό χρησιμοποιούν ένα πρότυπο μοντέλο του iWatch της Apple.

Όπως λέγεται, ο Kobe έχει επιλεγεί για αυτό το σκοπό από τους υπευθύνους της Apple μαζί και με άλλους αμερικανούς αθλητές από διαφορετικά αθλήματα, ειδικά για να τεστάρουν τις health & fitness λειτουργίες του Apple iWatch και κατά πόσο αυτές μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις των αθλητών, αλλά και εάν κατά πόσο επηρεάζουν την γενικότερη κατάσταση της υγείας τους. H συγκεκριμένη φήμη προέκυψε από τη στιγμή που o Kobe Bryant εμφανίστηκε στο αρχηγείο της Apple στο Cupertino, όπου όπως λέγεται βρέθηκε εκεί ύστερα από πρόσκληση του υπεύθυνου του τμήματος design της Apple, John Ive (άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά).
Όσο περνάει ο καιρός το iWatch, βρίσκεται όλο και πιο κοντά μας, καθώς το smartwatch της Apple, ακούγεται όλο και πιο συχνά. Πάντως, εάν το φορέσει ένας αστέρας του ΝΒΑ, όπως ο Kobe και μείνει ικανοποιημένος από τις δυνατότητες του, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα προσελκύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger