Το Xbox One στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου με τιμή από €399

11 Ιουνίου 2014

Από τον περασμένο Μάρτιο γνωρίζαμε ότι η κυκλοφορία του Xbox One στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο, με τη Microsoft να μας ενημερώνει σήμερα όμως για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης.
Έτσι το Xbox One θα βρίσκεται στα καταστήματα από τις 5 Σεπτεμβρίου και
στις δύο του εκδόσεις, την «απλή» η οποία δεν περιλαμβάνει το Kinect και η οποία έχει κοστολογηθεί στα €399 καθώς και την πλήρη έκδοση με τον αισθητήρα Kinect η οποία θα κοστίζει €499. Το Xbox One ενσωματώνει δίσκο 500GB, Blu-ray, WiFi ενώ στις δύο εκδόσεις περιλαμβάνεται ασύρματο χειριστήριο και μια δοκιμαστική συνδρομή 14 ημερών στην υπηρεσία Xbox Gold.

Παράλληλα με την κονσόλα και μέχρι τέλος της χρονιάς αναμένεται να δούμε στη χώρα μας και μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών του Xbox One μεταξύ των οποίων Forza Horizon 2 και το Halo: The Master Chief Collection το οποίο θα περιλαμβάνει επιπλέον τη multiplayer beta του Halo 5: Guardians.

Τις επόμενες ημέρες όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου, αναμένεται να γίνει γνωστή ολόκληρη η λίστα των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν μαζί με την κονσόλα αλλά και των διαθέσιμων bundle. Το ίδιο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προ παραγγελίες από τα καταστήματα.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger