$1 Δισεκατομμύριο από τη Google για εξαγορά του Twitch!

25 Ιουλίου 2014

Πόσο αξίζει τελικά η καλύτερη Streaming gaming υπηρεσία εν ονόματι Twitch! Κάπου στο 1$ δισεκατομμύριο αν πάρουμε για παράδειγμα τις φήμες σχετικά με την εξαγορά του από την Google!

Τον περασμένο Μάιο έγινε χαμός με την υποτιθέμενη εξαγορά, με τις γνωστές ιστοσελίδες
Variety και Wall Street Journal να έχουν το αποκλειστικό της εξαγοράς και την Google να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προσφέροντας το «τρελό» ποσό που έφτανε μέχρι και 1$ δισεκατομμύριο δολάρια! Τουλάχιστον αν είχε βάσεις...η όλη ιστορία. 

Το θέμα από τότε δεν ξανά αναφέρθηκε μέχρι και σήμερα όπου πηγές που όπως φαίνεται βρίσκονται κοντά στην Google αναφέρουν πως οι Twitch και Google φτάσανε σε τελική συμφωνία , χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό πότε θα προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τελικά τα παραπάνω ισχύουν, η Google έχει κάνει σημαντικό βήμα κατέχοντας το μονοπώλιο σε Streaming υπηρεσίες βίντεο συνυπολογίζοντας τη δύναμη που ήδη έχει μέσω του YouTube. 

Για την ιστορία το Twich βρίσκεται στην κορυφή του Gaming Streaming έχοντας κατακτήσει το νούμερο #1 στον τομέα του. Δημιουργήθηκε από τους Justin Kan και Emmett Shear ενώ μέσα στον 1ο μήνα λειτουργίας του είχε φτάσει τους 3.2 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Ξέρει τι κάνει η Google...

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger