Αναμένεται νέα Lockscreen στα Windows Phone 8.1

25 Ιουλίου 2014

Μπορεί το νέο και ανανεομένο λειτουργικό των Windows Phone να είναι διαθέσιμο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο υπάρχουν ακόμα χαρακτηρηστικά τα οποία προστίθενται σιγά σιγά σε αυτό από τη Microsoft με τη νέα Lockscreen να είναι το πρώτο που θα κάνει την εμφάνιση του.

Η νέα οθόνη κλειδώματος όπως αναφέρεται από την εταιρία δεν θα είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό από μόνη της, κάθε χρήστης θα είναι σε θέση εφόσον το θελήσει να την εγκαταστήσει σαν ξεχωριστό κομμάτι του λειτουργικού. Τα χαρακτηρηστικά της νέας οθόνης κλειδώματος υποστηρίζεται πως θα είναι η καλύτερη εμπειρία χρήσης από τους κατόχους ενώ οι ίδιοι θα έχουν τη δυνατότητα να την φέρουν στα μέτρα τους τροποποιώντας τις δυνατότητες της.

Το κακό βέβαια είναι ότι μόνο όσοι είναι κάτοχοι Windows Phone με περισσότερη άπο 1GB Ram μπορούν να εγκαταστήσουν τη νέα lockscreen. Αυτό προς το παρόν βέβαια μιας και το χαρακτηρηστικό θα βελτιστοποιηθεί και για τις υπόλοιπες συσκευές με την πάροδο του χρόνου. 

Όσοι είστε κάτοχοι τουλάχιστον 1GB Ram θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την Beta έκδοση της σε μια εβδομάδα περίπου.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger