Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 17 Ιουλίου

17 Ιουλίου 2014

Όπως κάθε Πέμπτη, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων. Σήμερα Πέμπτη 17 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα ένα από τα Blockbusters της χρονιάς, ο πλανήτης των πιθήκων.

Dawn of the Planet of the Apes


Ένας συνεχώς αυξανόμενος πληθυσμός γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, με επικεφαλής τον περιβόητο Σίζαρ, απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από έναν θανατηφόρο ιό, μια δεκαετία πριν. Παρότι αρχικά τα δυο στρατόπεδα δείχνουν διατεθειμένα να συνυπάρξουν σε συνθήκες ειρήνης, στην πορεία αναγκάζονται να συγκρουστούν αμετάκλητα, προκειμένου να αναδειχθεί ο απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη Γη.

Ο Άντι Σέρκις μετά την επιτυχημένη και πολυσυζητημένη ερμηνεία στην προηγούμενη ταινία του διάσημου franchise, επιστρέφει ως Σίζαρ και πάλι, έχοντας δίπλα του διακεκριμένους ηθοποιούς του παγκόσμιου σινεμά, όπως οι Τζέισον Κλάρκ (“Zero Dark Thirty”, “Ο Υπέροχος Γκάτσμπι”), Γκάρι Όλντμαν (“Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή”, “Χάρι Πότερ”), Κέρι Ράσελ (“Επικίνδυνη Αποστολή 3”), Τόμπι Κεμπελ (The Prince of Persia, RocknRolla), Κόντι Σμιτ Μακφί (“Άσε το Κακό να Μπει”), Ενρίκε Μουρτσιάνο (“Traffic”, “Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη”), Κερκ Ασεβέδο (“Λεπτή Κόκκινη Γραμμή”) και Τζούντι Γκρίρ (“Οι Απόγονοι”, “Οι Τρεις Ήρωες”).

Rage


Ο Πολ Μαγκουάιρ (Νίκολας Κέιτζ) και οι συνεργάτες του, Κέιν (Μαξ Ράιαν) και Ντόχερτι ζουν μέσα στο έγκλημα. Ένα βράδυ, ληστεύουν επιτυχώς έναν Ρώσο μαφιόζο.
Μαζί με μία βαλίτσα με μετρητά, κλέβουν κι ένα ρώσικο όπλο, το Tokarev. Έτσι, ξεκινάει ένας πόλεμος μεταξύ των Ιρλανδών εγκληματιών και της Ρώσικης μαφίας.
Πέντε χρόνια μετά και ενώ ο Πολ έχει ξεκινήσει έναν νέο τρόπο ζωής μακριά από το έγκλημα, η Ρώσικη μαφία απαγάγει την κόρη του. Για να τη σώσει θα αναγκαστεί να επιστρέψει στις “παλιές του συνήθειες”.

Κάποτε στη Νέα Υόρκη


Όταν ένας άγνωστος άνδρας προσφερθεί να την βοηθήσει , εκείνη θα δεχθεί και πολύ σύντομα θα ζήσει το αμερικάνικο όνειρο, όχι όμως όπως το φανταζόταν, μιας που ο Μπρούνο είναι αποφασισμένος να την ωθήσει προς την πορνεία.

Ευτυχώς στο δρόμο της Εύας θα βρεθεί ο »Ορλάντο ο Μάγος», ο οποίος θα την βοηθήσει να ξεφύγει από μια ζωή στους δρόμους, βρίσκοντας επιτέλους όχι μόνο την αδελφή της που άφησε πίσω, αλλά και την πραγματική ευτυχία…

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Μαριόν Κοτιγιάρ, Χοακίν Φίνιξ, Τζέρεμι Ρένερ


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger