Επίσημο το LG G3 Beat με οθόνη 5 ιντσών, HD ανάλυση και κάμερα με Laser AF

17 Ιουλίου 2014

Στην αναμενόμενη κίνηση να παρουσιάσει την οικονομική έκδοση του G3, προχώρησε πριν λίγο η LG, με τα αποκαλυπτήρια του G3 Beat.
Όπως με τις αντίστοιχες κινήσεις της Samsung και HTC, το G3 Beat φέρνει παρόμοιο
σχεδιασμό με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, με μικρότερα όμως τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αρχής γενομένης από την οθόνη, το G3 Beat διαθέτει οθόνη 5 ιντσών σε μικρότερες διαστάσεις συσκευής (137.7 x 69.6 x 10.3 χιλ) όπως έχουμε συνηθίσει από αντίστοιχα smartphone μιας και η οθόνη καταλαμβάνει το 74.1% της εμπρόσθιας επιφάνειας με ελάχιστα περιθώρια αριστερά και δεξιά. Η ανάλυση της είναι όμως HD (294ppi), με την LG να ακολουθεί μια πιο συντηριτική πολιτική έναντι του G3 το οποίο είναι το πρώτο smartphone με Quad HD ανάλυση όπως είδαμε και στην πρόσφατη παρουσίαση.

Το G3 Beat ενσωματώνει το Snapdragon 400 στο 1.2 GHz με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία ο χρήστης μπορεί να επεκτείνει μέσω της microSD θύρας. Επίσης βλέπουμε την παρουσία Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS με Glonass,NFC ενώ η κάμερα είναι στα 8MP συνοδευόμενη όχι μόνο από LED Flash αλλά και από το Laser Autofocus που είδαμε και στο G3.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.540 mAh, είναι αποσπώμενη ενώ από πλευράς λογισμικού "τρέχει" το Android 4.4.2 με το νέο γραφικό περιβάλλον της LG στην επιφάνεια του.

Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της από αύριο στην Κορέα και τις επόμενες εβδομάδες στην Ευρώπη και άλλες αγορές με άγνωστη για την ώρα τιμή.


 Site: LG via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger