Στην Αγγλία, το 26% των χρηστών Samsung Galaxy S5 άλλαξε από iPhone

03 Ιουλίου 2014

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός iFans στη Μεγάλη Βρετανία έχει κουραστεί να περιμένει το νέο iPhone με τη μεγαλύτερη οθόνη και έχει ήδη επιλέξει την επόμενη συσκευή, το Samsung Galaxy S5.
Σύμφωνα με το Kantar Worldpanel, το 26% των χρηστών Samsung Galaxy S5 στη Μεγάλη Βρετανία άλλαξαν την iPhone συσκευή τους, ποσοστό αρκετά μεγαλύτερο από το περσινό αντίστοιχο ποσοστό που έφτανε το 12%. Το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρώπη φτάνει το 17% ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν συνεχίζουν να υποστηρίζουν την Apple, με μόνο το 8% των χρηστών να έχει αλλάξει το iPhone για το Galaxy S5.

Με τη προγραμματισμένη κυκλοφορία της επόμενης ναυαρχίδας της Apple το Σεπτέμβριο, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις iPhone χρηστών για την επικείμενη κυκλοφορία του iPhone 6 με τη μεγαλύτερη οθόνη (λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, με οθόνη 4.7 ιντσών και με οθόνη 5.5 ιντσών).

Παρ'όλα αυτά στη Μεγάλη Βρετανία, το Samsung Galaxy S5 έρχεται δεύτερο σε πωλήσεις πίσω από τα iPhone 5c και 5s, με ποσοσό 11,1% των κινητών τηλεφώνων συνολικά να είναι iPhone 5c, άλλο ένα 11% να είναι iPhone 5s και το Galaxy S5 να κατέχει ποσοστό 9%. Η προηγούμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S4, βρίσκεται στα χέρια του 7,4% των χρηστών ενώ το Motorola Moto G κατέχει ποσοστό 6%.

Όσον αφορά το μερίδιο αγοράς από τις συνολικές πωλήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2014, που αντιστοιχεί στις πέντε μεγάλες χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία) της Ευρώπης, αυτό φτάνει το 73,3% για το Android, 16,6% για την Apple και 8,1% για τη πλατφόρμα Windows Phone.

 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger