ΣΟΚ! Έκλεβε την άρρωστη μητέρα της για να παίζει στο Candy Crush!

03 Ιουλίου 2014

Το Candy Crush Saga είναι από πιο εθιστικά casual games που υπάρχουν, καθώς όταν ξεκινήσεις να ασχολείσαι μαζί του, έχει αποδειχθεί ότι δεν ξεκολλάς με τίποτα. Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας εκεί έξω που λιώνουν ατελείωτες ώρες στην
προσπάθεια τους να ανέβουν όσο το δυνατόν περισσότερα levels στο Candy Crush, ωστόσο η περίπτωση μίας γυναίκας 45 χρονών από την Αγγλία, μάλλον ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Για περίπου δύο χρόνια, η 45χρονή έκλεβε χρήματα από το λογαριασμό της άρρωστης καιυπέργηρης μητέρας της και στη συνέχεια τα δαπανούσε για να αποκτάει έξτρα ζωές στο Candy Crush ή για να αγοράζει in-game αντικείμενα σε άλλους on-line τίτλους. To χειρότερο στην όλη ιστορία ήταν ότι για να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της μητέρας της συνήθιζε να αναφέρει στις τράπεζες, ότι χρειαζόταν τα χρήματα για τη φροντίδα της μητέρας της. Τα πράγματα βέβαια δεν είχαν τελικά αίσια κατάληξη για την πωρωμένη gamer του Candy Crush, καθώς ύστερα από μερικούς μήνες η μητέρα της δεν άργησε να καταλάβει ότι της έλειπε ένα σεβαστό ποσό από τον χρηματικό λογαριασμό της. Η 45χρονή αναγκάστηκε να ομολογήσει και να παραδεχτεί τις πράξεις της... Το αποτέλεσμα ήταν η μητέρα της να κινηθεί δικαστικάεναντίον της και η 45χρονή να καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση, κατ’ οίκον περιορισμό για τις βραδινές ώρες, ενώ παράλληλα το δικαστήριο την εξανάγκασε να επιστρέψει και όλο το ποσό που είχε αφαιρέσει από τη μητέρα της πίσω.
Candy Crush
Ο δικηγόρος της 45χρονής ανακοίνωσε ότι τελικά μητέρα και κόρη έφτασαν σε συμβιβασμό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος της συμφωνίας. Όπως και να ‘χει είναι πραγματικά θλιβερό να φτάνουν σε τέτοια επίπεδα οι άνθρωποι για να ικανοποιήσουν τον εθισμό τους. Όπως και σε όλα τα πράγματα, έτσι και στον χώρο του on-line gaming θα πρέπει να ισχύει ο απαράβατος κανόνας του παν μέτρον άριστον.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger