Υποστήριξη 3D Blu-ray ταινιών από σήμερα στο PlayStation 4

29 Ιουλίου 2014

Η απόφαση της Sony να μην υποστηρίξει από την αρχή την αναπαραγωγή 3D Blu-ray ταινιών στο PlayStation 4 μπορεί να μην άρεσε σε αρκετούς, όμως η Ιαπωνική εταιρεία δίνει τέλος στην αναμονή με το νέο firmware που από σήμερα διατίθεται για τη δημοφιλή κονσόλα.
Συγκεκριμένα με την κυκλοφορία του Software Update 1.75, το PlayStation 4 είναι σε θέση να αναπαράγει όλα τα 3D Blu-ray που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, για όσους διαθέτουν βέβαια και την κατάλληλη τηλεόραση. Σε αντίστοιχη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει και η Microsoft η οποία έχει προαναγγείλει το ίδιο χαρακτηριστικό για το Xbox One με την επικείμενη αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Κατά γενική ομολογία, η όλη «3D επανάσταση» στις οικιακές τηλεοράσεις ποτέ δε συνάντησε ευρεία αποδοχή σε αντίθεση με τις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι νέες τηλεοράσεις 4K - Ultra HD άλλωστε κλέβουν τα τελευταία δύο χρόνια την παράσταση και με τις εταιρείες να τις προωθούν σε μεγαλύτερο βαθμό από τα 3D μοντέλα.

 Site: TheNextWeb
 Site: Sony Twitter via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger