Τέλος το chat από την εφαρμογή του Facebook σε iPhone και Android

29 Ιουλίου 2014

Το Απρίλιο το Facebook είχε ενημερώσει τους χρήστες του ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του chat μέσα από τις mobile εφαρμογές και πρότεινε τους χρήστες να κατεβάσουν τον Messenger.

Aπό σήμερα, το Facebook αρχίζει να προτρέπει τους χρήστες της mobile εφαρμογής, ότι θα πρέπει να κατεβάσουν το Messenger, αφού σε λίγο καιρό δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν μηνύματα και να κάνουν chat, μέσω της βασικής mobile εφαρμογής.

Η αιτιολογία του κοινωνικού δικτύου για την διχοτόμηση της εφαρμογής για smartphones, είναι ότι έτσι οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες, από την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Αυτό σημαίνει κατά 20% γρηγορότερη ανταλλαγή μηνυμάτων και stickers.  

Εάν κάποιος λαμβάνει μήνυμα και δεν έχει τον FB Messenger, η εφαρμογή του Facebook θα εμφανίζει την ειδοποίηση, και θα παραπέμπει το χρήστη είτε να τον κατεβάσει ή να το επισκεφθεί για να απαντήσει.

Όσοι χρησιμοποιούν το mobile site, την εφαρμογή του iPad ή την αντίστοιχη γιαWindows Phone, δε χρειάζεται να εγκαταστήσουν τον FB Messenger.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger