Η Apple είναι #1 σε πωλήσεις στις ΗΠΑ αλλά το Android είναι το πιο δημοφιλές OS

06 Ιουλίου 2014

H έρευνα της εταιρείας ComScore κατέγραψε μερικά ενδιαφέρον στοιχεία σχετικά με το μερίδιο αγοράς των κινητών τηλεφώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς κατέχει η Apple αλλά το πιο διαδεδομένο
λειτουργικό σύστημα είναι αυτό του Android.
Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας ComScore, 169 εκατομμύρια κάτοχοι κινητών τηλεφώνων έχουν smartphones, νούμερο που αντιστοιχεί περίπου στο 70% των συνολικών χρηστών κινητών. Από αυτό το ποσοστό, η Apple κατέχει το 41,9%, η Samsung το 27,8%, η LG το 6,5%, ενώ η Motorola και η HTC έχουν ποσοστά 6,3% και 5,1% αντίστοιχα. Η διαφορά μεταξύ των εταιρειών Apple και Samsung στο τομέα των συσκευών είναι αρκετά μεγάλη, με την Apple να κυριαρχεί στο τομέα του hardware στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Samsung να είναι αυτή που κρατάει τα σκήπτρα στο Android σε σχέση με άλλους κατασκευαστές, με ποσοστό μεγαλύτερο από 22%.

Το μερίδιο που αφορά την αγορά λειτουργικού συστήματος είναι πάντως διαφορετική ιστορία, με το Android να κυριαρχεί στο σύνολο των συσκευών με ποσοστό 52,1%, ενώ στο iOS αντιστοιχεί ποσοστό 41,9%. Η Microsoft έχει μερίδιο 3,4% ενώ τα BlackBerry και Symbian κατέχουν το 2,3% και 0,1% της αγοράς αντίστοιχα στο τομέα των λειτουργικών συστημάτων για smartphones.

Τέλος, η ComScore στην ερευνα της κατέγραψε τις 15 πιο δημοφιλής εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο οι χρήστες, με τη πεντάδα να αποτελούν το Facebook, Google Play Store, YouTube, Pandora Radio και Google Search.

 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger