Apple iWatch: Ξεκινάει η παραγωγή του τον Νοέμβριο (φήμες)

14 Ιουλίου 2014

Με την αγορά των wearables να έχει να προσφέρει πολλά στις εταιρείες, όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές προχωρούν στο λανσάρισμα δικών τους wearable συσκευών. Μια από αυτές τις εταιρείες είναι και η Apple, καθώς όλος ο τεχνολογικός κόσμος αναμένει τη
κίνηση της εταιρείας και προς αυτή τη κατεύθυνση. Έτσι λοιπόν, οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως η εταιρεία από την Αμερική θα ξεκινήσει να παράγει μαζικά και να διαθέτει στην αγορά τη νέα της συσκευή το Νοέμβριο, σε αντίθεση με κάποιες παλαιότερες φήμες που ανέφεραν σαν πιθανό μήνα τον Οκτώβριο, με τη καθυστέρηση να οφείλεται στη δυσκολία του project, σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo.

Αυτή η καθυστέρηση ίσως επηρεάσει και την παρουσίαση της συσκευής. Όπως είπαμε και προηγουμένως, παλαιότερες φήμες ανέφεραν την έναρξη παραγωγής και διάθεσης της συσκευής τον Οκτώβριο. Με την επιπλέον καθυστέρηση δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το αν η εταιρεία θα παρουσιάσει το smartwatch και θα το κυκλοφορήσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή αν θα καθυστερήσει τη παρουσίασή του ώστε να μπορέσει να το κυκλοφορήσει μετά από μια με δύο εβδομάδες όπως κάνει συνήθως. Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία είχε ακολουθήσει τη πρώτη οδό με το Mac Pro και οι αντιδράσεις από τον κόσμο δεν ήταν οι καλύτερες.

Αν λοιπόν σκέφτεστε την αγορά του πρώτου wearable της Apple, ίσως θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του χρόνου ή τις αρχές του 2015 για να το έχετε στα χέρια σας.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger