Διέρρευσαν screenshots από το Emotion 3.0 UI της Huawei

14 Ιουλίου 2014

Screenshots από τη νέα έκδοση του UI της Huawei διέρρευσαν στο Internet και από ότι φαίνεται ο Κινέζος κατασκευαστής έχει επηρεαστεί από την αισθητική του iOS 7 στο Emotion 3.0 UI.
Στις προηγούμενες εκδόσεις του Emotion UI, η Huawei χρησιμοποιούσε περισσότερα και πιο χτυπητά χρώματα. Με τη νέα έκδοση παρατηρούμε περισσότερο ήπιες και γήινες επιλογές όσο αφορά στα χρώματα ενώ τα εικονίδια διαθέτουν περισσότερο στρογγυλοποιημένες γωνίες. Το περιβάλλον χρήσης δείχνει απλούστερο σε σχέση με το παρελθόν, κάτι που φαίνεται και από τον dialer.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, η διαρροή αποκαλύπτει το περιβάλλον χρήσης στα αρχικά του στάδια, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές ή βελτιώσεις. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό επίσης με ποια συσκευή θα ντεμπουτάρει το Emotion 3.0 UI και αν η εταιρεία σκοπεύει να το διαθέσει με τη μορφή αναβάθμισης και για τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα.


Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: GSMArena via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger